Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vizitatorii de la saptamana verde, berlin s-au aratat foarte interesati de carnatii de oaie romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca printre reprezentantii industriei alimentare romanesti s-a numarat si doamna Maria Puita Suciu, din localitatea Poiana Sibiului, judetul Sibiu care a expus, in Centrului Expozitional Messe Berlin produse procesate din lapte de oaie, carnati din carne de oaie, carnati din carne de porc si slanina.

Doamna Suciu a remarcat vizibilitatea de care a beneficiat tara noastra ca stat partener sustinand ca vizitatorii au fost interesati, in primul rand, de telemeaua de Sibiu si de carnatii de oaie.

SC Dru Agro SRL din Galati a prezentat consumatorilor germani produse din carne de oaie, vita, curcan si rata, alaturi de produse procesate din lapte sub marca Zimbria.

Producatorii galateni s-au declarat multumiti de reactia vizitatorior fata de produsele expuse si au considerat ca statutul de tara partenera a adus un plus fata de participarea din anii trecuti. Europa trebuie sa se obisnuiasca cu noi, cu obiceiurile si traditiile populare romanesti si cu produsele noastre, iar participarea la aceasta editie a Expozitiei Saptamana Verde este un pas important in acest sens, spun reprezentantii Dru Agro.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...