Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vizitatorii de la saptamana verde, berlin s-au aratat foarte interesati de carnatii de oaie romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca printre reprezentantii industriei alimentare romanesti s-a numarat si doamna Maria Puita Suciu, din localitatea Poiana Sibiului, judetul Sibiu care a expus, in Centrului Expozitional Messe Berlin produse procesate din lapte de oaie, carnati din carne de oaie, carnati din carne de porc si slanina.

Doamna Suciu a remarcat vizibilitatea de care a beneficiat tara noastra ca stat partener sustinand ca vizitatorii au fost interesati, in primul rand, de telemeaua de Sibiu si de carnatii de oaie.

SC Dru Agro SRL din Galati a prezentat consumatorilor germani produse din carne de oaie, vita, curcan si rata, alaturi de produse procesate din lapte sub marca Zimbria.

Producatorii galateni s-au declarat multumiti de reactia vizitatorior fata de produsele expuse si au considerat ca statutul de tara partenera a adus un plus fata de participarea din anii trecuti. Europa trebuie sa se obisnuiasca cu noi, cu obiceiurile si traditiile populare romanesti si cu produsele noastre, iar participarea la aceasta editie a Expozitiei Saptamana Verde este un pas important in acest sens, spun reprezentantii Dru Agro.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...