Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vizitatorii de la saptamana verde, berlin s-au aratat foarte interesati de carnatii de oaie romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca printre reprezentantii industriei alimentare romanesti s-a numarat si doamna Maria Puita Suciu, din localitatea Poiana Sibiului, judetul Sibiu care a expus, in Centrului Expozitional Messe Berlin produse procesate din lapte de oaie, carnati din carne de oaie, carnati din carne de porc si slanina.

Doamna Suciu a remarcat vizibilitatea de care a beneficiat tara noastra ca stat partener sustinand ca vizitatorii au fost interesati, in primul rand, de telemeaua de Sibiu si de carnatii de oaie.

SC Dru Agro SRL din Galati a prezentat consumatorilor germani produse din carne de oaie, vita, curcan si rata, alaturi de produse procesate din lapte sub marca Zimbria.

Producatorii galateni s-au declarat multumiti de reactia vizitatorior fata de produsele expuse si au considerat ca statutul de tara partenera a adus un plus fata de participarea din anii trecuti. Europa trebuie sa se obisnuiasca cu noi, cu obiceiurile si traditiile populare romanesti si cu produsele noastre, iar participarea la aceasta editie a Expozitiei Saptamana Verde este un pas important in acest sens, spun reprezentantii Dru Agro.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...