Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Vizitatorii de la saptamana verde, berlin s-au aratat foarte interesati de carnatii de oaie romanesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca printre reprezentantii industriei alimentare romanesti s-a numarat si doamna Maria Puita Suciu, din localitatea Poiana Sibiului, judetul Sibiu care a expus, in Centrului Expozitional Messe Berlin produse procesate din lapte de oaie, carnati din carne de oaie, carnati din carne de porc si slanina.

Doamna Suciu a remarcat vizibilitatea de care a beneficiat tara noastra ca stat partener sustinand ca vizitatorii au fost interesati, in primul rand, de telemeaua de Sibiu si de carnatii de oaie.

SC Dru Agro SRL din Galati a prezentat consumatorilor germani produse din carne de oaie, vita, curcan si rata, alaturi de produse procesate din lapte sub marca Zimbria.

Producatorii galateni s-au declarat multumiti de reactia vizitatorior fata de produsele expuse si au considerat ca statutul de tara partenera a adus un plus fata de participarea din anii trecuti. Europa trebuie sa se obisnuiasca cu noi, cu obiceiurile si traditiile populare romanesti si cu produsele noastre, iar participarea la aceasta editie a Expozitiei Saptamana Verde este un pas important in acest sens, spun reprezentantii Dru Agro.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...