Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Weltec Biopower își va prezenta conceptele de biogaz la EnergyDecentral-Hanovra

Autor: meatmilkjoi, 27 septembrie, 2018

(Comunicat) WELTEC BIOPOWER își va prezenta tehnologiile și serviciile sale biogaz inovatoare la EnergyDecentral, care va avea loc în Hanovra, Germania, între 13 și 16 noiembrie 2018, în contextul EuroTier.

 

La standul D 12, din hala 25, compania va oferi detalii despre sistemul de procesare Kumac. Portofoliul tehnologiilor de biogaz va cuprinde, de asemenea, servicii de biologie și repowering.

 

WELTEC BIOPOWER va prezenta în principal conceptele pentru utilizarea energetică a deșeurilor organice și resturi agricole. Digestia anaerobă consecventă a resturilor, necesită o combinație de planificare individuală și componente fiabile. Iar tehnologiile WELTEC sunt foarte potrivite pentru prelucrarea diferitelor tipuri de deșeuri.

 

Gama de tehnologii cuprinde utilizarea oțelului inoxidabil, ca material de construcție, unități de mărunțire, soluții de igienizare și tehnologie de control compatibilă.

 

Cu mai mult de 300 de fabrici construite în 25 de țări de pe cinci continente, WELTEC are experiența necesară optimă pentru proiectarea și lansarea acestor proiecte. WELTEC construiește în prezent un număr de noi fabrici în Uruguay, Italia, Franța, Grecia și Irlanda de Nord.

 

Compania va prezenta, de asemenea, și sistemul de procesare a gunoiului de grajd Kumac. Cu acest sistem, WELTEC oferă o procedură matură din punct de vedere tehnic, pentru reducerea eficientă a volumului de nămol și a digestatului. Sistemele Kumac funcționează în Belgia și Olanda de 11 ani, iar la sfârșitul verii anului 2019, primul sistem de acest tip din Germania va intra în funcțiune în Saxonia.

 

Mai multe informații despre instalațiile energetice pentru deșeuri și resturi agricole, precum și servicii speciale pentru instalații de biogaz, vor fi disponibile vizitatorilor la EnergyDecentral, în perioada 13 – 16 noiembrie 2018, la standul WELTEC BIOPOWER.

Aflată la Indagra 2018, Aqua DP anunță creșterea volumului de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Aflată și în acest an la târgul Indagra, firma Aqua DP își anunță creșterea volumului de afaceri. ]n acest sens, domnul Paul Chezan, reprezentantul companiei, a declarat că, în funcție de segmentele de activitate, această creștere s-a situat în acest an între 5 și 30 %, dar pe segmentul biopreparatelor Microcat, creșterea a fost...

Tetra Pak a publicat raportul anual de sustenabilitate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 26 octombrie 2018

Tetra Pak și-a publicat cel de-al 20-lea raport anual de sustenabilitate, care oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra companiei și modul în care aceasta protejează "produsele alimentare, oamenii și viitorul" în domeniul durabilității ambalajelor.   Raportul evidențiază faptul că tehnologiile Tetra Pak reprezintă o...