Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Weltec Biopower își va prezenta conceptele de biogaz la EnergyDecentral-Hanovra

Autor: meatmilkjoi, 27 septembrie, 2018

(Comunicat) WELTEC BIOPOWER își va prezenta tehnologiile și serviciile sale biogaz inovatoare la EnergyDecentral, care va avea loc în Hanovra, Germania, între 13 și 16 noiembrie 2018, în contextul EuroTier.

 

La standul D 12, din hala 25, compania va oferi detalii despre sistemul de procesare Kumac. Portofoliul tehnologiilor de biogaz va cuprinde, de asemenea, servicii de biologie și repowering.

 

WELTEC BIOPOWER va prezenta în principal conceptele pentru utilizarea energetică a deșeurilor organice și resturi agricole. Digestia anaerobă consecventă a resturilor, necesită o combinație de planificare individuală și componente fiabile. Iar tehnologiile WELTEC sunt foarte potrivite pentru prelucrarea diferitelor tipuri de deșeuri.

 

Gama de tehnologii cuprinde utilizarea oțelului inoxidabil, ca material de construcție, unități de mărunțire, soluții de igienizare și tehnologie de control compatibilă.

 

Cu mai mult de 300 de fabrici construite în 25 de țări de pe cinci continente, WELTEC are experiența necesară optimă pentru proiectarea și lansarea acestor proiecte. WELTEC construiește în prezent un număr de noi fabrici în Uruguay, Italia, Franța, Grecia și Irlanda de Nord.

 

Compania va prezenta, de asemenea, și sistemul de procesare a gunoiului de grajd Kumac. Cu acest sistem, WELTEC oferă o procedură matură din punct de vedere tehnic, pentru reducerea eficientă a volumului de nămol și a digestatului. Sistemele Kumac funcționează în Belgia și Olanda de 11 ani, iar la sfârșitul verii anului 2019, primul sistem de acest tip din Germania va intra în funcțiune în Saxonia.

 

Mai multe informații despre instalațiile energetice pentru deșeuri și resturi agricole, precum și servicii speciale pentru instalații de biogaz, vor fi disponibile vizitatorilor la EnergyDecentral, în perioada 13 – 16 noiembrie 2018, la standul WELTEC BIOPOWER.

Bioeconomia și eficiența energetică în dezvoltarea agro-industriei României
Autor: meatmilk  /   joi, 6 iunie 2019

Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agro-alimentară.   Campania este construită în jurul a două concepte-cheie la nivel european: bioeconomia și eficiența energetică, oportunități de creștere...

Weltec Biopower: Biometan din deșeuri și energie pentru 9.600 gospodării
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 februarie 2019

(Comunicat) În timpul iernii 2019, producătorul german de instalații de biogaz WELTEC BIOPOWER a început să construiască o fabrică de biometan lângă Pontefract, West Yorkshire, Marea Britanie. Clientul este Lanes Farm Energy, un proiect gas-to-grid, dezvoltat de Aqua Consultants.   Tel Sultan, directorul companiei Lanes Farm...