Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy raporteaza scaderea vanzarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Globalmeatnews.com) Reteaua de magazine de burgeri si produse din carne Wendy a raportat o usoara scadere a vanzarilor in magazinele proprii in ultimul trimestru din 2012,

inregistrand o scadere a vanzarilor pe intreg anul cu 1,6%, cu toate ca cele 5,4 milioane de dolari din taxe si cresterea investitiilor au dus la un venit net al companiei de 22,4 milioane de dolari in ultima parte a anului 2012.

Castigurile companiei au crescut cu 2,4% la 629,9 milioane de dolari, fata de 615 milioane de dolari pentru aceeasi perioada a lui 2011.

Comentand rezultatele, presedintele si CEO-ul companiei, Emil Brolick, a declarat: Suntem foarte incantati de progresul facut in 2012, datorita transformarii brandului noastru Image Activation si pozitionarea brandului care a prins priza la consumatori.

Vanzarile din magazinele proprii din America de Nord in 2012 au crescut la 1,6% si am inregistrat o medie a vanzarilor anuale record in restaurantele proprii de 1,48 milioane dolari sunt dovada ca initiativele noastre de crestere incep sa functioneze.

Planurile companiei includ dezvoltarea a 25 restaurante proprii noi in America de Nord si 60 de francize internationale si restaurante joint-venture.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...