Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy raporteaza scaderea vanzarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Globalmeatnews.com) Reteaua de magazine de burgeri si produse din carne Wendy a raportat o usoara scadere a vanzarilor in magazinele proprii in ultimul trimestru din 2012,

inregistrand o scadere a vanzarilor pe intreg anul cu 1,6%, cu toate ca cele 5,4 milioane de dolari din taxe si cresterea investitiilor au dus la un venit net al companiei de 22,4 milioane de dolari in ultima parte a anului 2012.

Castigurile companiei au crescut cu 2,4% la 629,9 milioane de dolari, fata de 615 milioane de dolari pentru aceeasi perioada a lui 2011.

Comentand rezultatele, presedintele si CEO-ul companiei, Emil Brolick, a declarat: Suntem foarte incantati de progresul facut in 2012, datorita transformarii brandului noastru Image Activation si pozitionarea brandului care a prins priza la consumatori.

Vanzarile din magazinele proprii din America de Nord in 2012 au crescut la 1,6% si am inregistrat o medie a vanzarilor anuale record in restaurantele proprii de 1,48 milioane dolari sunt dovada ca initiativele noastre de crestere incep sa functioneze.

Planurile companiei includ dezvoltarea a 25 restaurante proprii noi in America de Nord si 60 de francize internationale si restaurante joint-venture.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...