Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy raporteaza scaderea vanzarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Globalmeatnews.com) Reteaua de magazine de burgeri si produse din carne Wendy a raportat o usoara scadere a vanzarilor in magazinele proprii in ultimul trimestru din 2012,

inregistrand o scadere a vanzarilor pe intreg anul cu 1,6%, cu toate ca cele 5,4 milioane de dolari din taxe si cresterea investitiilor au dus la un venit net al companiei de 22,4 milioane de dolari in ultima parte a anului 2012.

Castigurile companiei au crescut cu 2,4% la 629,9 milioane de dolari, fata de 615 milioane de dolari pentru aceeasi perioada a lui 2011.

Comentand rezultatele, presedintele si CEO-ul companiei, Emil Brolick, a declarat: Suntem foarte incantati de progresul facut in 2012, datorita transformarii brandului noastru Image Activation si pozitionarea brandului care a prins priza la consumatori.

Vanzarile din magazinele proprii din America de Nord in 2012 au crescut la 1,6% si am inregistrat o medie a vanzarilor anuale record in restaurantele proprii de 1,48 milioane dolari sunt dovada ca initiativele noastre de crestere incep sa functioneze.

Planurile companiei includ dezvoltarea a 25 restaurante proprii noi in America de Nord si 60 de francize internationale si restaurante joint-venture.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...