Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy’s dă lovitura cu ”Baconator No Veggies Allowed”

Autor: Maria Demetriadjoi, 1 septembrie, 2016

Cand nu le convine ceva, romanii au optiunea de a umple frigiderul vinovatilor. Pe acelasi principiu, mai ca s-a reinnoit stocul de carne de la Wendy’s, cu livrare la userii din YouTube, lor fiindu-le adresată, cu drag, ultima campanie a brandului.

 

Viraj la stanga ca sa povestim care-i treaba, spun cei de la Iqads: Wendy’s a mai scos un burger, Baconator. L-a personfiicat, i-a facut pagina de Twitter si l-a pus in mijlocul unei serii de trei spoturi care spun, pe scurt: daca esti o bucata de carne congelata, gatita la microunde sau, mai rau, o leguma, n-ai ce cauta in treaba asta.

 

E cazul sa viram spre dreapta, cu focus pe reactii. Pentru ca acesta din urma, intitulat „No Veggies Allowed”, a generat, asa cum era de asteptat, cateva pareri cu aer de connoisseur, pragmatism vegetarian si, pe alocuri, interventii de la mai multi reprezentanti ai categoriei Captain Obvious.

 

Dar, cu toate acestea, cu noul Baconator, se pare că Wendy’s a dat lovitura, vânzările crescând spectaculos, grație unei campanii ingenioase, direcționată către tinerii amatori de clipuri pe YouTube. Clipul integral îl puteți viziona aici: https://www.youtube.com/watch?v=KSi_a-mfEsg.

ANSVSA face demersuri pentru facilitarea exporturilor în China
Autor: meatmilk  /   joi, 7 iunie 2018

(Comunicat) Preşedintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), dr. Geronimo Brănescu, participă, alături de o delegație de specialiști din cadrul instituției, la cea de a treia ediție a “Conferinței pentru Controlul Calității, Inspecției și Carantinei”, care se desfășoară în...

Dialog între ANSVSA și oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit cu o delegație de oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite interesați de domeniul agroalimentar.   Această întâlnire are loc la finalul vizitei efectuate de oamenii de afaceri saudiți în țara noastră, cu scopul de a stabili relații comerciale cu...