Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy’s dă lovitura cu ”Baconator No Veggies Allowed”

Autor: Maria Demetriadjoi, 1 septembrie, 2016

Cand nu le convine ceva, romanii au optiunea de a umple frigiderul vinovatilor. Pe acelasi principiu, mai ca s-a reinnoit stocul de carne de la Wendy’s, cu livrare la userii din YouTube, lor fiindu-le adresată, cu drag, ultima campanie a brandului.

 

Viraj la stanga ca sa povestim care-i treaba, spun cei de la Iqads: Wendy’s a mai scos un burger, Baconator. L-a personfiicat, i-a facut pagina de Twitter si l-a pus in mijlocul unei serii de trei spoturi care spun, pe scurt: daca esti o bucata de carne congelata, gatita la microunde sau, mai rau, o leguma, n-ai ce cauta in treaba asta.

 

E cazul sa viram spre dreapta, cu focus pe reactii. Pentru ca acesta din urma, intitulat „No Veggies Allowed”, a generat, asa cum era de asteptat, cateva pareri cu aer de connoisseur, pragmatism vegetarian si, pe alocuri, interventii de la mai multi reprezentanti ai categoriei Captain Obvious.

 

Dar, cu toate acestea, cu noul Baconator, se pare că Wendy’s a dat lovitura, vânzările crescând spectaculos, grație unei campanii ingenioase, direcționată către tinerii amatori de clipuri pe YouTube. Clipul integral îl puteți viziona aici: https://www.youtube.com/watch?v=KSi_a-mfEsg.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...