Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Wendy’s dă lovitura cu ”Baconator No Veggies Allowed”

Autor: Maria Demetriadjoi, 1 septembrie, 2016

Cand nu le convine ceva, romanii au optiunea de a umple frigiderul vinovatilor. Pe acelasi principiu, mai ca s-a reinnoit stocul de carne de la Wendy’s, cu livrare la userii din YouTube, lor fiindu-le adresată, cu drag, ultima campanie a brandului.

 

Viraj la stanga ca sa povestim care-i treaba, spun cei de la Iqads: Wendy’s a mai scos un burger, Baconator. L-a personfiicat, i-a facut pagina de Twitter si l-a pus in mijlocul unei serii de trei spoturi care spun, pe scurt: daca esti o bucata de carne congelata, gatita la microunde sau, mai rau, o leguma, n-ai ce cauta in treaba asta.

 

E cazul sa viram spre dreapta, cu focus pe reactii. Pentru ca acesta din urma, intitulat „No Veggies Allowed”, a generat, asa cum era de asteptat, cateva pareri cu aer de connoisseur, pragmatism vegetarian si, pe alocuri, interventii de la mai multi reprezentanti ai categoriei Captain Obvious.

 

Dar, cu toate acestea, cu noul Baconator, se pare că Wendy’s a dat lovitura, vânzările crescând spectaculos, grație unei campanii ingenioase, direcționată către tinerii amatori de clipuri pe YouTube. Clipul integral îl puteți viziona aici: https://www.youtube.com/watch?v=KSi_a-mfEsg.

Rusia va construi un complex de creștere a porcilor la granița cu China și Coreea de Nord
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

Grupul de Companii Rusagro, unul dintre cei mai mari producători de carne și agricultori din Rusia, va construi un uriaș centru de producție a cărnii de porc și de pasăre, la granița Rusiei cu China și Coreea de Nord, în vederea măririi exporturilor în Orientul Îndepărtat, informează Global Meat News.   Potrivit Rusagro,...

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 8 ianuarie 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.   Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding...