Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

World Food Moscova 2015 își deschide porțile în curând

Autor: Meat MIlkmarți, 8 septembrie, 2015

Expoziția WorldFood Moscow acoperă toate sectoarele industriei alimentare. Pentru mai buna organizare atât a expozanților, cât și a vizitatorilor, expoziția este împărțită în 11 sectoare specializate: Carne; Pește și Fructe de Mare; Fructe și Legume; Produse de patisserie; Băcanie; Uleiuri si Sosuri; Produse congelate; Conserve; Produse lactate; Ceai si Cafea; si Bauturi.

In total vor fi 69 de tari reprezentate la expozitie, iar procesatorii internationali insumeaza 40% din totalul expozantilor la World Food Moscow. La expozitie vor fi multe pavilioane nationale unde tarile isi expun cele mai importante produse pentru export.

Printre evenimentele conexe de la World Food Moscow se numara Russian Food Forum, Retail Center pentru a prezenta produsele direct reprezentantilor departamentele de achizitie din retail, Concursul de degustare “Produsul Anului” si alte evenimente profesionale.

In fiecare an, mai mult de 50 000 de specialist din diferite tari vin sa viziteze expozitia. World Food expo prezinta un interes foarte mare pentru specialistii rusi, inclusiv reprezentanti ai marilor lanturi de ratail din 43 de tari.

Expozitia World Food Moscow va avea loc în perioada 14-17 septembrie 2015 la Centru Expozitional din Moscova.

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...