Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

World Food Moscova 2015 își deschide porțile în curând

Autor: Meat MIlkmarți, 8 septembrie, 2015

Expoziția WorldFood Moscow acoperă toate sectoarele industriei alimentare. Pentru mai buna organizare atât a expozanților, cât și a vizitatorilor, expoziția este împărțită în 11 sectoare specializate: Carne; Pește și Fructe de Mare; Fructe și Legume; Produse de patisserie; Băcanie; Uleiuri si Sosuri; Produse congelate; Conserve; Produse lactate; Ceai si Cafea; si Bauturi.

In total vor fi 69 de tari reprezentate la expozitie, iar procesatorii internationali insumeaza 40% din totalul expozantilor la World Food Moscow. La expozitie vor fi multe pavilioane nationale unde tarile isi expun cele mai importante produse pentru export.

Printre evenimentele conexe de la World Food Moscow se numara Russian Food Forum, Retail Center pentru a prezenta produsele direct reprezentantilor departamentele de achizitie din retail, Concursul de degustare “Produsul Anului” si alte evenimente profesionale.

In fiecare an, mai mult de 50 000 de specialist din diferite tari vin sa viziteze expozitia. World Food expo prezinta un interes foarte mare pentru specialistii rusi, inclusiv reprezentanti ai marilor lanturi de ratail din 43 de tari.

Expozitia World Food Moscow va avea loc în perioada 14-17 septembrie 2015 la Centru Expozitional din Moscova.

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...