Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Wromsal va fi prezentă la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Firma de lactate Wromsal va participa la cea de-a VI-a ediție a conferinței internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Firma Wromsal, din Satulung-Maramureș, a fost infiintata in anul 1993 si are o mare experinta in prelucrarea laptelui – producator de lapte BIO, telemea, cascaval, rulada si mozzarella.

 

Producator de produse traditionale din ferma proprie: Telemea , Cascaval, Rulada, Branza filata Mara, Branzeturi din lapte de vaca si capra.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...