Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Wromsal va fi prezentă la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Firma de lactate Wromsal va participa la cea de-a VI-a ediție a conferinței internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Firma Wromsal, din Satulung-Maramureș, a fost infiintata in anul 1993 si are o mare experinta in prelucrarea laptelui – producator de lapte BIO, telemea, cascaval, rulada si mozzarella.

 

Producator de produse traditionale din ferma proprie: Telemea , Cascaval, Rulada, Branza filata Mara, Branzeturi din lapte de vaca si capra.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...

Zimbria nu va lipsi de la Expo-Conferința Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 11 mai 2017

Zimbria, companie-etalon al producției de produse tradiționale din carne și lapte, condusă de soții Maria și Marius Verdeși, va fi prezentă și în acest an la Conferința Internațională Meat & Milk, aflată la a VI-a ediție.   Experienta de aproape un secol in cresterea animalelor si cultivarea pamantului, a dus la...