Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Wromsal va fi prezentă la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 19 mai, 2017

Firma de lactate Wromsal va participa la cea de-a VI-a ediție a conferinței internaționale Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Firma Wromsal, din Satulung-Maramureș, a fost infiintata in anul 1993 si are o mare experinta in prelucrarea laptelui – producator de lapte BIO, telemea, cascaval, rulada si mozzarella.

 

Producator de produse traditionale din ferma proprie: Telemea , Cascaval, Rulada, Branza filata Mara, Branzeturi din lapte de vaca si capra.

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...