Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Site-ul fabricadecarne.ro are un nou design!

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 6 februarie, 2013

Pentru a oferi cititorilor noștri un plus substanțial în prezentarea informației, revista Fabrica de Carne și-a regândit total site-ul specializat, www.fabricadecarne.ro.

 

SITE FDC

Eficient optimizat pentru motoarele de cautare și cu un nou design, site-ul oferă o navigare  mult mai ușoară, informația fiind evidențiată atât pe Home page, cât și în rubricile care respectă tematica edițiilor print.

Pe prima pagină a site-ului www.fabricadecarne.ro, într-un modul animat, pot fi vizualizate cele mai importante știri ale zilei, restul noutaților putând fi citite accesând  butonul “Stiri”, din meniul principal de navigare.

Deosebit de important, pentru companiile din sectorul de producție și procesare a cărnii, este faptul că, prin noua structura, articolele advertoriale, anunțurile sau bannerele publicitare sunt mult mai bine valorizate.

Noua structură oferă vizitatorilor noi rubrici, precum: Piață și Internațional, care au ca subsecțiuni: Strategii, Analiză de piață, Tehnici de promovare, Prezentări de companii, respectiv, Analiză, Comunitatea Europeană, Cotații, Export, Legislație CE/UE.

Fiecare ediție curentă a revistei poate fi consultată  în format on-line, după logare.

Prin activarea legăturii, puteți accesa paginile de Facebook ale revistei Fabrica de Carne și Conferinței Internaționale Meat & Milk, acolo unde puteți afla informații suplimentare furnizate de redacția noastră sau postate de utilizatori.

În acest fel, www.fabricadecarne.ro își dovedește utilitatea de necontestat, dovadă a preocupării redacției pentru a veni în sprijinul tuturor managerilor, specialiștilor, fermierilor și a tuturor celor care doresc să fie informați într-o manieră profesionistă, a firmelor care doresc o mai eficientă promovare a produselor și serviciilor proprii, o facilitate în plus pentru conexiunea cu eventualii parteneri de afaceri, în vederea dezvoltării unui business de succes.

www.fabricadecarne.ro, presă profesionistă, pentru profesioniști!

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...