Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Www.traditional-romanesc.de, locul de unde nemtii pot achizitiona mezeluri made in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nemtii si romanii din Germania isi pot pot achizitiona acum mezeluri made in Romania. Deschis de numai cateva luni, magazinul virtual |www.traditional-romanesc.de| comercializeaza preparate din carne produse in tara noastra. Compania germana colaboreaza cu firme de la noi, oferindu-le acestora inclusiv transportul gratuit al marfurilor.

Magazinul on line colaboreaza in primul rand cu firme din Ardeal si Banat, cum ar fi: Agil, Agra’s, Banat Bun, insa coordonatorul afacerii, Traian Balaciu, spune ca doreste sa promoveze calitatea si traditia romaneasca; nu conteaza din ce zona a Romaniei vin produsele.

Balaciu subliniaza ca cererea pentru mezelurile romanesti este foarte ridicata. Deocamdata insa primeste marfa din Romania decat o data pe saptamana. Sunt in cautare de funizori si intentionez sa ma extind si pe vinuri si eventual pe branzeturi.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...