Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Www.traditional-romanesc.de, locul de unde nemtii pot achizitiona mezeluri made in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nemtii si romanii din Germania isi pot pot achizitiona acum mezeluri made in Romania. Deschis de numai cateva luni, magazinul virtual |www.traditional-romanesc.de| comercializeaza preparate din carne produse in tara noastra. Compania germana colaboreaza cu firme de la noi, oferindu-le acestora inclusiv transportul gratuit al marfurilor.

Magazinul on line colaboreaza in primul rand cu firme din Ardeal si Banat, cum ar fi: Agil, Agra’s, Banat Bun, insa coordonatorul afacerii, Traian Balaciu, spune ca doreste sa promoveze calitatea si traditia romaneasca; nu conteaza din ce zona a Romaniei vin produsele.

Balaciu subliniaza ca cererea pentru mezelurile romanesti este foarte ridicata. Deocamdata insa primeste marfa din Romania decat o data pe saptamana. Sunt in cautare de funizori si intentionez sa ma extind si pe vinuri si eventual pe branzeturi.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...