Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Www.traditional-romanesc.de, locul de unde nemtii pot achizitiona mezeluri made in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nemtii si romanii din Germania isi pot pot achizitiona acum mezeluri made in Romania. Deschis de numai cateva luni, magazinul virtual |www.traditional-romanesc.de| comercializeaza preparate din carne produse in tara noastra. Compania germana colaboreaza cu firme de la noi, oferindu-le acestora inclusiv transportul gratuit al marfurilor.

Magazinul on line colaboreaza in primul rand cu firme din Ardeal si Banat, cum ar fi: Agil, Agra’s, Banat Bun, insa coordonatorul afacerii, Traian Balaciu, spune ca doreste sa promoveze calitatea si traditia romaneasca; nu conteaza din ce zona a Romaniei vin produsele.

Balaciu subliniaza ca cererea pentru mezelurile romanesti este foarte ridicata. Deocamdata insa primeste marfa din Romania decat o data pe saptamana. Sunt in cautare de funizori si intentionez sa ma extind si pe vinuri si eventual pe branzeturi.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...