Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Www.traditional-romanesc.de, locul de unde nemtii pot achizitiona mezeluri made in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nemtii si romanii din Germania isi pot pot achizitiona acum mezeluri made in Romania. Deschis de numai cateva luni, magazinul virtual |www.traditional-romanesc.de| comercializeaza preparate din carne produse in tara noastra. Compania germana colaboreaza cu firme de la noi, oferindu-le acestora inclusiv transportul gratuit al marfurilor.

Magazinul on line colaboreaza in primul rand cu firme din Ardeal si Banat, cum ar fi: Agil, Agra’s, Banat Bun, insa coordonatorul afacerii, Traian Balaciu, spune ca doreste sa promoveze calitatea si traditia romaneasca; nu conteaza din ce zona a Romaniei vin produsele.

Balaciu subliniaza ca cererea pentru mezelurile romanesti este foarte ridicata. Deocamdata insa primeste marfa din Romania decat o data pe saptamana. Sunt in cautare de funizori si intentionez sa ma extind si pe vinuri si eventual pe branzeturi.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...