Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

XXL Mega Discount și-a deschis primul magazin din Galați

Autor: Meat MIlkvineri, 1 februarie, 2013

Rețeaua XXL Mega Discount a deschis primul magazin din Galați, în spațiul în care a funcționat anterior un supermarket Billa. Retelele Billa, Penny Market si XXL Mega Discount (fosta Penny Market XXL) sunt detinute de acelasi operator, Rewe, fiind vorba astfel de un transfer de magazin intre doua companii din grup, scrie Magazinul progresiv.
Noul XXL Mega Discount din Galati este situat pe b-dul Otelarilor si este al doilea magazin cu discount operational pe bulevardul respectiv, el impartindu-si piata cu un hypermarket Kaufland.
Reteaua Billa a ramas acum cu trei magazine operationale in Galati.

Noua inaugurare marcheaza prima extindere a retelei de discount detinute de Rewe Group, dupa recenta relansare a acesteia sub numele XXL Mega Discount.
Inaugurarea primului magazin XXL Mega Discount din Galati este insotita de o campanie cu premii pentru cumparatori. Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorti, este o masina Renault Symbol Collection. Mai sunt puse in joc si 9 carucioare cu produse in valoare de 1000 de lei si 40 de cosuri de cumparaturi cu produse in valoare de 100 de lei. Pentru a primi talonul de participare la tombola, clientii trebuie sa faca cumparaturi in valoare de minimum 50 de lei pe un bon fiscal.
Magazinul mizeaza pe o varietate mare de produse si servicii, printre care specialitatile la vitrina cu servire asistata (branzeturi fine, mezeluri rafinate si alte specialitati locale si internationale), carne proaspata, pregatita si servita de mesterul macelar, produse de brutarie si panificatie proaspat coapte in magazin, dar si mancare gatita care poate fi servita direct in magazin sau poate fi luata acasa. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

 

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...