Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Yum Brands continuă să se extindă în China

Autor: Meat MIlkmarți, 30 iulie, 2013

Yum Brands, proprietarul KFC și Pizza Hut își urmează planurile de a se extinde  China, în ciuda recentului scandal cu carnea de pui cu antibiotice, informează The Meat Site!

Președinte și director executiv al Yum China, Sam Su, a declarat că Yum nu are de gând să abandoneze targetul de 700 de restaurante pe care urmează să le deschidă în China în acest an.

În iulie, gigantul fast-food cu sediul in Louisville, Kentucky, a declarat că veniturilesale din al doilea semestru au scăzut cu 15%, ca urmare a reducerii vânzărilor în China cauzate de epidemia de gripă aviară din țară și efectele scandalului privind siguranța alimentară.

La sfârșitul anului trecut, autoritățile de reglementare din industria alimentară din Shanghai au declarat că opt ​​loturi de pui furnizate de compania  Liuhe Group Co au prezentat niveluri excesive de antibiotice. Yum a declarat că a oprit toate livrările de la compania Liuhe în august 2012, dar afacerile sale din China au fost foarte mult afectate de atunci.

Pentru a recâștiga încrederea consumatorilor în brand, aceasta a anunțat în luna februarie a acestui an noi măsuri de asigurare a calității.

Mișcările includ eliminarea producătorilor de carne de pasăre necertificați; îmbunătățirea controlului furnizorilor și raportarea în timp util și comunicarea cu publicul.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...