Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zf: exasperati de lipsa de cash, producatorii de carne investesc in propriile retele de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unicarm, Angst, Agricola Bacau, Titan Ilfov si CrisTim pun la bataie anul acesta peste 25 de milioane de euro pentru a-si extinde lanturile proprii de magazine – intre 25 si 35 de unitati, in timp ce retailerii autohtoni Spar, Trident si Pic au intrat pe rand in morisca blocajului finaciar.

Lipsa de lichiditate i-a determinat pe producatori sa investeasca anul acesta in dezvoltarea lanturilor proprii de magazine, in conditiile in care vanzarile din retailul modern au scazut in ultima perioada, iar tot mai multe magazine de proximitate lucreaza la negru sau intarzie foarte mult cu plata produselor.

„Este o necesitate. Daca magazinele din retailul traditional ar plati la timp, nu ar mai fi nevoie de magazine proprii”, a explicat, pentru Ziarul Financiar, Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau, cel de-al doilea producator local de carne de pasare, care intentioneaza sa creasca reteaua de 38 de magazine a grupului cu alte zece unitati in cursul acestui an.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...