Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zf: exasperati de lipsa de cash, producatorii de carne investesc in propriile retele de magazine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unicarm, Angst, Agricola Bacau, Titan Ilfov si CrisTim pun la bataie anul acesta peste 25 de milioane de euro pentru a-si extinde lanturile proprii de magazine – intre 25 si 35 de unitati, in timp ce retailerii autohtoni Spar, Trident si Pic au intrat pe rand in morisca blocajului finaciar.

Lipsa de lichiditate i-a determinat pe producatori sa investeasca anul acesta in dezvoltarea lanturilor proprii de magazine, in conditiile in care vanzarile din retailul modern au scazut in ultima perioada, iar tot mai multe magazine de proximitate lucreaza la negru sau intarzie foarte mult cu plata produselor.

„Este o necesitate. Daca magazinele din retailul traditional ar plati la timp, nu ar mai fi nevoie de magazine proprii”, a explicat, pentru Ziarul Financiar, Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau, cel de-al doilea producator local de carne de pasare, care intentioneaza sa creasca reteaua de 38 de magazine a grupului cu alte zece unitati in cursul acestui an.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...