Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zf: grupul lidl a inchiriat birouri pentru 250 de angajati in pipera

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul german Lidl, cu afaceri anuale de circa 50 de miliarde de euro, a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 2.700 de metri patrati in cladirea Pipera Business Tower din nordul Capitalei, spatiu in care ar putea lucra 250 de angajati.

„Lidl se va muta in Pipera in urmatoarele luni, dupa ce va fi gata amenajarea spatiului”, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara. Valoarea contractului de inchiriere s-ar putea ridica la 2-2,5 milioane de euro, luand in calcul o durata de cinci ani a intelegerii si un nivel de 12-15 euro/metrul patrat.

Lidl a cumparat in acest an reteaua formata din 96 de supermarketuri Plus si pregateste in paralel alte cel putin 25 de supermarketuri pentru o lansare in forta pe piata locala. Reprezentantii Lidl si S+B Gruppe nu au comentat informatia pana la inchiderea editiei.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...