Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zf: grupul lidl a inchiriat birouri pentru 250 de angajati in pipera

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul german Lidl, cu afaceri anuale de circa 50 de miliarde de euro, a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 2.700 de metri patrati in cladirea Pipera Business Tower din nordul Capitalei, spatiu in care ar putea lucra 250 de angajati.

„Lidl se va muta in Pipera in urmatoarele luni, dupa ce va fi gata amenajarea spatiului”, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara. Valoarea contractului de inchiriere s-ar putea ridica la 2-2,5 milioane de euro, luand in calcul o durata de cinci ani a intelegerii si un nivel de 12-15 euro/metrul patrat.

Lidl a cumparat in acest an reteaua formata din 96 de supermarketuri Plus si pregateste in paralel alte cel putin 25 de supermarketuri pentru o lansare in forta pe piata locala. Reprezentantii Lidl si S+B Gruppe nu au comentat informatia pana la inchiderea editiei.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...