Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zf: grupul lidl a inchiriat birouri pentru 250 de angajati in pipera

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul german Lidl, cu afaceri anuale de circa 50 de miliarde de euro, a inchiriat un spatiu de birouri cu o suprafata de 2.700 de metri patrati in cladirea Pipera Business Tower din nordul Capitalei, spatiu in care ar putea lucra 250 de angajati.

„Lidl se va muta in Pipera in urmatoarele luni, dupa ce va fi gata amenajarea spatiului”, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara. Valoarea contractului de inchiriere s-ar putea ridica la 2-2,5 milioane de euro, luand in calcul o durata de cinci ani a intelegerii si un nivel de 12-15 euro/metrul patrat.

Lidl a cumparat in acest an reteaua formata din 96 de supermarketuri Plus si pregateste in paralel alte cel putin 25 de supermarketuri pentru o lansare in forta pe piata locala. Reprezentantii Lidl si S+B Gruppe nu au comentat informatia pana la inchiderea editiei.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...