Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zf: tranzactie record pe piata cerealelor: 45 mil. euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul american Cenex Harvest States (CHS), unul dintre cei mai mari producatori de cereale, alimente si energie, a cumparat cu 45 mil. euro compania AgriPoint, operatorul terminalului de cereale Silotrans din portul Constanta, de la grupul sarb East Point Holdings.

Prin achizitia AgriPoint, companie cu operatiuni in Romania si Ungaria, gigantul american si-a crescut rezervele de cereale cu aproape 2 milioane de tone de porumb, grau si orz. Achizitia vine intr-un moment in care se discuta tot mai mult la nivel international despre o criza a alimentelor, iar preturile cerealelor au inregistrat cresteri puternice in ultimul an.

„Achizitia AgriPoint permite CHS sa isi dezvolte prezenta globala in regiunile cu o crestere ridicata precum Romania, Bulgaria, Ungaria si Serbia”, a spus, pentru ZF,Claudio Scarrozza, directorul general al diviziei europene CHS, in anuntul emis pe NASDAQ.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...