Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zf: tranzactie record pe piata cerealelor: 45 mil. euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gigantul american Cenex Harvest States (CHS), unul dintre cei mai mari producatori de cereale, alimente si energie, a cumparat cu 45 mil. euro compania AgriPoint, operatorul terminalului de cereale Silotrans din portul Constanta, de la grupul sarb East Point Holdings.

Prin achizitia AgriPoint, companie cu operatiuni in Romania si Ungaria, gigantul american si-a crescut rezervele de cereale cu aproape 2 milioane de tone de porumb, grau si orz. Achizitia vine intr-un moment in care se discuta tot mai mult la nivel international despre o criza a alimentelor, iar preturile cerealelor au inregistrat cresteri puternice in ultimul an.

„Achizitia AgriPoint permite CHS sa isi dezvolte prezenta globala in regiunile cu o crestere ridicata precum Romania, Bulgaria, Ungaria si Serbia”, a spus, pentru ZF,Claudio Scarrozza, directorul general al diviziei europene CHS, in anuntul emis pe NASDAQ.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...