Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zilele bacaului = carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Participanti la Zilele Bacaului, sindrofie organizata de Consiliul Judetean local, o seama de mici producatori particulari, veniti din toata tara, au fost vizitati de inspectorii sanitar-veterinari ai DSVSA Bacau.

Conform cotidianului Ziarul de Bacau, cea mai amara speta a fost cea a unui producator covasnean, venit sa vanda cantitati importante de carne comerciantilor bacauani, fara sa poata prezenta vreun document inspectorilor DSVSA.

Purtatorul de cuvant al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bacau, dr. Gheorghita Vlad, a declarat ca acesta comercializa produse din carne de origine necunoscuta, neetichetate, transportate neadecvat si fara autorizatie. Producatorul nu detinea niciun document de inregistrare la autoritatea sanitar-veterinara, urmarea fiind sanctionarea acestuia cu 4800 lei si punerea sub sechestru a 160 kg de produse.

DSVSA Bacau a confiscat, cu aceasta ocazie, aproape 1500 de gilograme de carne si produse din carne, transportate, depozitate sau vandute neconform, de catre micii producatori. Conducerea institutiei reaminteste micilor producatori si -–in acelasi timp – autoritatilor locale ca participarea si organizarea de targuri si expozitii se poate face doar prin respectarea actelor normative ce vizeaza aceste evenimente. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...