Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zilele bacaului = carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Participanti la Zilele Bacaului, sindrofie organizata de Consiliul Judetean local, o seama de mici producatori particulari, veniti din toata tara, au fost vizitati de inspectorii sanitar-veterinari ai DSVSA Bacau.

Conform cotidianului Ziarul de Bacau, cea mai amara speta a fost cea a unui producator covasnean, venit sa vanda cantitati importante de carne comerciantilor bacauani, fara sa poata prezenta vreun document inspectorilor DSVSA.

Purtatorul de cuvant al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bacau, dr. Gheorghita Vlad, a declarat ca acesta comercializa produse din carne de origine necunoscuta, neetichetate, transportate neadecvat si fara autorizatie. Producatorul nu detinea niciun document de inregistrare la autoritatea sanitar-veterinara, urmarea fiind sanctionarea acestuia cu 4800 lei si punerea sub sechestru a 160 kg de produse.

DSVSA Bacau a confiscat, cu aceasta ocazie, aproape 1500 de gilograme de carne si produse din carne, transportate, depozitate sau vandute neconform, de catre micii producatori. Conducerea institutiei reaminteste micilor producatori si -–in acelasi timp – autoritatilor locale ca participarea si organizarea de targuri si expozitii se poate face doar prin respectarea actelor normative ce vizeaza aceste evenimente. (TS)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...