Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!

Autor: meatmilkvineri, 22 martie, 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

La evenimentul care va purta genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, Zimpria își va expune cele mai bune și mai noi produse din categoria Premium, manufacturate după rețete românești vechi, reinterpretate modern, conform gusturilor consumatorilor de acum, precum și după rețete internaționale, reinterpretate și ele, în maniera proprie soților Maria și Marius Verdeși.

 

Iar, dacă titlul celui mai important eveniment al anului, Meat.Milk, vorbește despre protejarea interesului național într-o piață globală, exact acest lucru a făcut și Zimbria, prin participarea recentă la târgul internațional IFE Londra 2019, acolo unde și-a expus specialitățile din carne.

 

Referitor la aceastăparticipare, domnul Marius Verdeși ne-a declarat: ”Deși mai mic ca amploare, IFE Londra a reunit multe firme din România și vreau să remarc faptul că întreaga participare românească a fost la cel mai înalt nivel. Practic, nu am putut sesiza vreo diferență între standurile românești și cele ale companiilor de profil din alte țări occidentale.

 

În ceea ce ne privește, am prezentat traderilor și consumatorilor britanici produsele noastre de elită, pastrama de rață DuckEss și specialitatea de curcan Turking, dar și multe alte produse manufacturate în unitatea noastră de procesare.

 

Vreau să vă spun că, din nou, standul nostru a fost luat cu asalt de vizitatorii, în special de specialiștii care au rămas surprinși din mai multe puncte de vedere: În primul rând, faptul că produsele sunt de o foarte înaltă calitate. Apoi, pentru că ies din tiparul zilnic și, nu în ultimul rând, datorită formei moderne de prezentare, potrivit noii noastre filozofii de marketing, toți aflând de abia la final că suntem din România.

 

Asta, pentru că nu cred că mai e vremea să ne batem cu pumnii în piept că suntem români, să defilăm cu steagul în frunte, ci să convingem prin calitate și printr-o formă de prezentare care să fie acceptată, iată, și în UK, și în Franța, Italia, Germania, Spania sau oriunde.

 

Apoi, mi-am dat seama că, din păcate, mulți dintre români vin cu o ofertă minimă, ca preț, în speranța că vor convinge prin preț. Noi ne-am făcut socotelile și, fără a face rabat la calitate, ne-am gândit că, dacă țintim zona de delicatese, tot vom avea profit, chiar și în situația livrării unui preț corect și pentru noi și pentru beneficiari.

 

Ca rezultate, iată, suntem deja în discuție cu distribuitori locali, pentru că ar fi dificil să vinzi trei piese într-o parte și cinci în altă parte. Așadar, discutăm despre preluarea unor cantități rezonabile de către un distribuitor care, ulterior, să ne livreze produsele către magazine de high-class și spre zona de lux a restaurantelor, ballroum, events etc.

 

Nu ascund însă faptul că ne gândim să deschidem la Londra un Club Zimbria, un club-concept cu happening-uri gastronomice, dar un club în care să se găsească nu doar produsele noastre, ci produse internaționale de cea mai bună calitate”.

 

Cât despre cât de bine s-a prezentat firma Zimbria, la Londra, credem că cea mai relevantă relatare ar fi citarea scrisorii de mulțumire pe care doamna Maria Verdeși și Marius Verdeși l-au primit de la doi finlandezi, dintre care domnul care semnează scrisoarea este bucătarul șef al Ambasadei Finlandei la Londra. Iată scrisoarea:

 

 

”Domnule Marius Verdeși,

 

Ma numesc Armando Dima si impreuna cu sotia mea finlandeza,Virpi Rasilainen, am avut placerea de-a va cunoaste in cadrul expozitiei Food & Drink Even din Londra. Multumim mult pentrumodul in care ne-ati prezentat delicioasele produse romanesti.

 

Din tot ce am vazut in aceasta prima zi de expozitie, credem cu convingere ca produsele ZIMBRIA sunt de o calitate si gust competitive cu ce eram obisnuiti sa mancam in Italia sau Spania.  Multumim mult pentru pretiosul timpul acordat si delicioasele produse gustate.

 

Cu acordul dumneavoastra, vom mentiona numele firmei dumneavoastra in grupurile de romani de pe FB din Finlanda si UK.

 

Va dorim multa prosperitate in afacere si speram ca la finalul expozitiei sa obtineti multe contacte si clienti care sa aprecieze, ca si noi, calitatea produselor ZIMBRIA.

 

Cu deosebit respect,

Virpi Rasilainen & Armando Dima”, Felicitări, Zimbria!

 

ACEBOP: Nu transportați animalele vii decât în condiții optime!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

Ca urmare a scrisorii pe care, Comisarul European Vytenis Andriukaitis, membru al Comisiei Europene, a adresat-o ministrului agriculturii din România, Petre Daea, în care i-a solicitat stoparea exportului a 70.000 de ovine către Orientul Mijlociu, din cauza condițiilor improprii de transport, ACEBOP și-a transmis opinia oficială față de...

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...