Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zimbria a obținut Ștampila ovală

Autor: meatmilkjoi, 23 noiembrie, 2017

Una dintre companiile de elită din România, Zimbria, companie care promovează cu asiduitate produsele din carne și din lapte tradiționale la cele mai înalte etaloane de calitate, fabricate după rețete străvezhi din zona Covurluiului, a obținut recent Ștampila ovală, fapt care îi va permite extinderea accesului pe piețele Uniunii Europene dar și în marele retail.

 

O altă premieră, din partea firmei Zimbria, conducă și deținută de Maria și Marius Verdeși, este punerea în funcțiune, la Galați, a unei Manufacturi de Carne, în fapt, un punct de procesare a cărnii la standarde înalte de calitate.

 

Potrivit domnului Marius Verdeși, Manufactura, prin însăși denumirea sa, are ca obiect procesarea cărnii cu tehnici și tehnologii aproape ”artizanale”, produsele și preparatele din carne realizate aici aduncând consumatorul pe mirificul tărâm al gusturilor autentice, de demult.

 

Reamintim că, la finalul acestei veri, pe lângă magazinul pe care îl deține în AFI Palace Cotroceni, Zimbria a deschis un nou magazin, în Mall Băneasa, magazin concept în care se pune accentul pe interacționarea cu clienții dincolo de simpla relație de ofertant-cumpărător.

 

Din aceste magazine, consumatorii pot cumpăra cele mai bune produse din carne și lapte, realizate de Zimbria, dar și delicatese internaționale, în special importate din Italia, precum și o selecție de excepție de vinuri, bere artizanală și băuturi spirtoase. Detalii despre oferta Zimbria, pe www.zimbria.ro.

Transavia își consolidează permanent parteneriatele internaționale
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 24 noiembrie 2017

Transavia, una dintre companiile lider ale sectorului de carne de pasăre din România, este tot mai orientată pe activitatea de export. Despre strategia de export pe care o urmează, Transavia informează:   ”În următorii ani ne dorim să continuăm programul de dezvoltare și să ne consolidăm parteneriatele strategice la nivel...

Daniel Bitere este noul Director de Marketing al Grupului Agricola
Autor: meatmilk  /   luni, 20 noiembrie 2017

(Comuncat) Grupul AGRICOLA, unul dintre cei mai mare jucători din piața de carne de pasăre, produse preparate din carne și ouă din România, are de astăzi un nou Director de Marketing: Daniel Bitere.   Schimbarea conducerii Departamentului Marketing AGRICOLA este urmarea firească a retragerii fostului manager, Carmen Gavrilescu,...