Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zimbria a obținut Ștampila ovală

Autor: meatmilkjoi, 23 noiembrie, 2017

Una dintre companiile de elită din România, Zimbria, companie care promovează cu asiduitate produsele din carne și din lapte tradiționale la cele mai înalte etaloane de calitate, fabricate după rețete străvezhi din zona Covurluiului, a obținut recent Ștampila ovală, fapt care îi va permite extinderea accesului pe piețele Uniunii Europene dar și în marele retail.

 

O altă premieră, din partea firmei Zimbria, conducă și deținută de Maria și Marius Verdeși, este punerea în funcțiune, la Galați, a unei Manufacturi de Carne, în fapt, un punct de procesare a cărnii la standarde înalte de calitate.

 

Potrivit domnului Marius Verdeși, Manufactura, prin însăși denumirea sa, are ca obiect procesarea cărnii cu tehnici și tehnologii aproape ”artizanale”, produsele și preparatele din carne realizate aici aduncând consumatorul pe mirificul tărâm al gusturilor autentice, de demult.

 

Reamintim că, la finalul acestei veri, pe lângă magazinul pe care îl deține în AFI Palace Cotroceni, Zimbria a deschis un nou magazin, în Mall Băneasa, magazin concept în care se pune accentul pe interacționarea cu clienții dincolo de simpla relație de ofertant-cumpărător.

 

Din aceste magazine, consumatorii pot cumpăra cele mai bune produse din carne și lapte, realizate de Zimbria, dar și delicatese internaționale, în special importate din Italia, precum și o selecție de excepție de vinuri, bere artizanală și băuturi spirtoase. Detalii despre oferta Zimbria, pe www.zimbria.ro.

O nouă imagine Oscar Downstream, aceleași valori, o nouă călătorie
Autor: meatmilk  /   joi, 14 iunie 2018

(Comunicat) În cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite propriide carburanți, OSCAR a prezentat în premieră, într-un format inedit noua imagine a companiei.   Se spune că valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este dată de suma valorilor individuale și de...

Transavia a primit certificarea exclusivă Global G.A.P.
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Fermele Transavia implementează în premieră românească standardul Global G.A.P. de bune practici și sustenabilitate în agricultură.   Fermele Transavia au primit o nouă certificare exclusivistă care atestă calitatea produselor din carne de pui printr-o producție durabilă și sigură. În cadrul companiei,...