Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zimbria a obținut Ștampila ovală

Autor: meatmilkjoi, 23 noiembrie, 2017

Una dintre companiile de elită din România, Zimbria, companie care promovează cu asiduitate produsele din carne și din lapte tradiționale la cele mai înalte etaloane de calitate, fabricate după rețete străvezhi din zona Covurluiului, a obținut recent Ștampila ovală, fapt care îi va permite extinderea accesului pe piețele Uniunii Europene dar și în marele retail.

 

O altă premieră, din partea firmei Zimbria, conducă și deținută de Maria și Marius Verdeși, este punerea în funcțiune, la Galați, a unei Manufacturi de Carne, în fapt, un punct de procesare a cărnii la standarde înalte de calitate.

 

Potrivit domnului Marius Verdeși, Manufactura, prin însăși denumirea sa, are ca obiect procesarea cărnii cu tehnici și tehnologii aproape ”artizanale”, produsele și preparatele din carne realizate aici aduncând consumatorul pe mirificul tărâm al gusturilor autentice, de demult.

 

Reamintim că, la finalul acestei veri, pe lângă magazinul pe care îl deține în AFI Palace Cotroceni, Zimbria a deschis un nou magazin, în Mall Băneasa, magazin concept în care se pune accentul pe interacționarea cu clienții dincolo de simpla relație de ofertant-cumpărător.

 

Din aceste magazine, consumatorii pot cumpăra cele mai bune produse din carne și lapte, realizate de Zimbria, dar și delicatese internaționale, în special importate din Italia, precum și o selecție de excepție de vinuri, bere artizanală și băuturi spirtoase. Detalii despre oferta Zimbria, pe www.zimbria.ro.

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...

Dunapack Rambox construiește o nouă fabrică de ambalaje din carton ondulat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 octombrie 2018

(Comunicat) Dunapack Rambox, filiala locală a diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn Group, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru noua fabrică de ambalaje de carton ondulat din Bolintin-Deal.   Noua unitate de producțieDunapack Rambox va funcționa în mod complementar...