Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zimbria și-a deschis un nou magazin-concept în Mall Băneasa

Autor: meatmilkluni, 4 septembrie, 2017

Zimbria, companie deținută de Maria și Marius Verdeși, își probează încă o dată dinamismul activității, nerenunțând la tradiții dar adaptându-se la vremurile de acum.

 

Astfel, în ziua de 1 septembrie, în mall-ul din Băneasa Shoping City, mai precis între magazinul Carrefour și Media Galaxy, Zimbria și-a deschis un magazin-concept adaptat celor mai moderne tendințe de marketing.

 

Oferind în continuare delicioasele produse și preparate din carne și lapte fabricate după rețete tradiționale din zona Covurluiului, prin deschiderea noului spațiu, proprietarii firmei nu urmăresc doar fidelizarea și mai accentuată a consumatorilor care, oricum, apreciază la superlativ produsele Zimbria, ci și să interacționeze cu aceștia.

 

În acest sens, în permanență, toți aceia care trec pragul noului magazin pot degusta din oricare dintre produsele expuse la raft dar, mai mult decât atât, într-un spațiu special amenajat pe una dintre laturi, își pot concepe propriile rețete de mâncăruri, fiind asistați de personalul firmei, jucându-se cu produsele și, desigur, cu delicioasele gusturi și arome. Tot în același magazin, consumatorii pot petrece câteva momente plăcute la mesele care au fost amplasate în exteriorul suprafeței strict comerciale.

 

Și, pentru a face totul cât mai atractiv cu putință, domnul Marius Verdeși ne-a declarat că periodic vor fi organizate happening-uri în cursul cărora consumatorilor le vor fi prezentate produsele, le vor fi detaliate rețetele după care au fost fabricate, totul petrecându-se pe un fond muzical ambiental iar, uneori, vor fi invitați și instrumentiști de la Camerata Regală care vor susține mini-recitaluri.

 

Cum, însă, Zimbria nu se dezminte în a oferi consumatorilor produse din gama premium, aceștia vor putea cumpăra și produse alimentare importate în special din Italia, pot alege dintr-o colecție impresionantă de vinuri autohtone și străine sau își pot face aprovizionarea cu diverse sortimente de pâine de cea mai bună calitate. Programul magazinului este 10-22, iar cei doi amfitrioni, Maria și Marius Verdeși, îi așteaptă în fiecare zi pe toți amatorii de delicatese 100 % naturale.

 

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.   La standul din pavilionul central în...