Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Zimbria și-a deschis un nou magazin-concept în Mall Băneasa

Autor: meatmilkluni, 4 septembrie, 2017

Zimbria, companie deținută de Maria și Marius Verdeși, își probează încă o dată dinamismul activității, nerenunțând la tradiții dar adaptându-se la vremurile de acum.

 

Astfel, în ziua de 1 septembrie, în mall-ul din Băneasa Shoping City, mai precis între magazinul Carrefour și Media Galaxy, Zimbria și-a deschis un magazin-concept adaptat celor mai moderne tendințe de marketing.

 

Oferind în continuare delicioasele produse și preparate din carne și lapte fabricate după rețete tradiționale din zona Covurluiului, prin deschiderea noului spațiu, proprietarii firmei nu urmăresc doar fidelizarea și mai accentuată a consumatorilor care, oricum, apreciază la superlativ produsele Zimbria, ci și să interacționeze cu aceștia.

 

În acest sens, în permanență, toți aceia care trec pragul noului magazin pot degusta din oricare dintre produsele expuse la raft dar, mai mult decât atât, într-un spațiu special amenajat pe una dintre laturi, își pot concepe propriile rețete de mâncăruri, fiind asistați de personalul firmei, jucându-se cu produsele și, desigur, cu delicioasele gusturi și arome. Tot în același magazin, consumatorii pot petrece câteva momente plăcute la mesele care au fost amplasate în exteriorul suprafeței strict comerciale.

 

Și, pentru a face totul cât mai atractiv cu putință, domnul Marius Verdeși ne-a declarat că periodic vor fi organizate happening-uri în cursul cărora consumatorilor le vor fi prezentate produsele, le vor fi detaliate rețetele după care au fost fabricate, totul petrecându-se pe un fond muzical ambiental iar, uneori, vor fi invitați și instrumentiști de la Camerata Regală care vor susține mini-recitaluri.

 

Cum, însă, Zimbria nu se dezminte în a oferi consumatorilor produse din gama premium, aceștia vor putea cumpăra și produse alimentare importate în special din Italia, pot alege dintr-o colecție impresionantă de vinuri autohtone și străine sau își pot face aprovizionarea cu diverse sortimente de pâine de cea mai bună calitate. Programul magazinului este 10-22, iar cei doi amfitrioni, Maria și Marius Verdeși, îi așteaptă în fiecare zi pe toți amatorii de delicatese 100 % naturale.

 

Smithfield România sprijină educația a 40.000 de copii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 septembrie 2017

(Comunicat) Peste 40.000 de preşcolari şi şcolari din judeţele Timiş şi Arad beneficiază de programul de sprijin al accesului la educație inițiat de Smithfield România.   De 11 ani, primul clinchet al clopoţelului, care anunţă debutul noului an şcolar în comunitățile din județele Timiș și Arad, a devenit sinonim cu...

Sole Mizo are un nou Director Comercial
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.   Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și...