Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zimbria, vedetă incontestabilă a târgului Indagra 2018

Autor: meatmilkvineri, 2 noiembrie, 2018

Reîntoarsă de la Paris, acolo unde au repurtat un deosebit succes la SIAL 2018, echipa firmei Zimbria, condusă de doamna Maria Verdeși și domnul Marius Verdeși își reconfirmă, ca de fiecare dată, statutul de vedetă incontestabilă a sectoarelor de procesare a cărnii și a laptelui.

 

Nu este de mirare, atâta vreme cât domnul Verdeși este categoric: ”Noi nu vindem preț, noi vindem calitate”, lucru subliniat imediat și de doamna Maria Verdeși: ”Noi nu am intrat niciodată în competiție prin preț, ci prin calitatea produselor noastre”.

 

Pentru a reveni la momentul SIAL, să amintim că preparatele din carne de rață, foarte inspirat denumite Duck Ess, într-un joc de cuvinte care te duce la cuvântul ”ducesă”, plasează produsele în rândul ”nobilimii” europene, dar nu numai atât: Beneficiind de un ambalaj modern, cât se poate de inspirat, Duck Ess este deja exportat în Franța, făcând deliciul parizienilor care îl pot cumpăra în epiceriile din întreg orașul.

 

Un alt produs vedetă, la SIAL, a fost curcanul cu fistic, ”fotografiat din toate unghurile de americanii și canadienii uimiți, atât de aspect, cât, mai ales de gust”, după cum ne-a declarat domnul Verdeși. Și de această dată s-a apelat la un joc de cuvinte, produsul purtând denumirea ”Turk King”, semn că marketingul românilor isteți funcționează cu mult mai eficient, dacă abandonează pășunismul învechit, care ne izolează într-un colț de continent.

 

Ei bine, Zimbria dovedește că obstacolul poate fi depășit cu puțin curaj și, mai ales, cu înțelegerea faptului că trăim într-o lume fără granițe.

 

Iar, dacă am vorbit despre export, să amintim că un foarte mare organizator de evenimente din Italia, inclusiv de Formula 1, încântat de produsele Zimbria, a decis să înceapă colaborarea cu firma gălățeană, atât datorită spectaculozității produselor, cât și, evident, datorită gustului excepțional al fiecăruia dintre ele.

 

Cât privește activitatea curentă, să menționăm că, de curând Zimbria a deschis un nou magzin în Sun Plaza, magazin care, literalmente, a fost luat cu asalt de cumpărători, după cum ne-au relatat cei doi interlocutori ai noștri. Să felicităm încă o dată echipa Zimbria și, evident, să nu uităm că, în fiecare moment al prezenței cu cele două standuri, unul în hala B1 și unul pe platforma din fața halei C1, consumatorii au cumpărat atât produse din carne, cât și produse lactate.

 

Și, ca ultimă noutate, Zimbria va depune foarte curând documentația pentru a obție certificarea europeană IGP, pentru Pastrama ciobănească din carne de oaie.

Indagra 2018: OceanFish, un lider în continuă expansiune
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 noiembrie 2018

Unul dintre cele mai vizitate și apreciate standuri ale târgului Indagra Food, care și-a închis porțile la finalul săptămânii trecute, a fost, cu siguranță, cel al companiei OceanFish, un lider în domeniu despre care ne bucurăm să constatăm că se află în continuă expansiune.   Referindu-se la activitatea companiei și...

Produsele Kosarom fac deliciul vizitatorilor târgului Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Și în acest an, compania ieșeană Kosarom și-a expus produsele din carne la standul pe care îl are amenajat în pavilionul B1, făcând deliciul consumatorilor care le degustă și care, desigur, le cumpără.   Special pentru redacția revistei Meat.Milk, domnul Neculai Apostol-Președinte al grupului de firme Kosarom, ne-a declarat...