Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ziua Porților deschise, la Danone

Autor: meatmilkmiercuri, 19 decembrie, 2018

(Comunicat) Danone România a organizat Ziua Porților Deschise, un eveniment anual dedicat consumatorilor, care au avut posibilitatea să facă un tur al fabricii din București și să afle detalii din culisele producției de iaurt.

 

Vizitatorii au călătorit pe drumul iaurtului, ghidați chiar de angajații care, zi de zi, se ocupă de roluri cheie în lanțul de producție, de la intrarea laptelui în fabrică și până la pregătirea iaurtului pentru livrareaîn magazinele din țară și din străinătate.

 

Consumatorii își schimbă obiceiurile de consum și modul în care fac alegerile la raft. Își doresc să înțeleagă ce se află în spatele brandurilor, cum au fost produse alimentele pe care le consumă, de unde provin ingredientele folosite, în cazul nostru ingredientul de bază fiind laptele.

 

Consumatorii cer și merită transparență, tocmai de aceea,Ziua Porților Deschise a devenit pentru Danone România un moment de tradiție, în special pentru că organizăm acest eveniment de multă vreme și este așteptat în egală măsură și de noi, dar și de consumatorii noștri.

 

Ziua Porților Deschise este una dintre cele mai bune metode prin care ne apropiem de cei care ne aleg, arătându-le astfel ce stă în spatele procesului de producție și oferindu-le toate detaliile de care au nevoie ca să înțeleagă cum se face iaurtul pe care îl consumă.”, a spus Natalia Gelshtein, Director General Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice.

 

Danone organizează Ziua Porților Deschise anual, astfel că, timp de o zi, consumatorii pot face turul fabricii din București. Mai mult, pe tot parcursul unui an, sunt programate vizite săptămânale pentru copii și grupuri organizate de școli.

 

Fabrica Danone din București este una dintre cele mai performante unități de producție pe care compania le deține în Europa. Zilnic sunt produsepeste 1 milion de iaurturi, atât pentru România, cât și pentru alte țări, compania colectând lapte majoritar românesc de la fermieri și gospodari.

 

Despre Danone România

 

Danone România este lider de piață pe segmentul iaurturi. Compania are în portofoliu zeci de sortimente de produse, realizate în majoritate în fabrica din București, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Fabrica Danone din București a produs local primele iaurturi în 1999.

 

Danone România face parte din compania Danone, activă în domeniile: produse lactate proaspete, ape minerale îmbuteliate, alimentație pentru bebeluși și alimentație medicală avansată. Danone a făcut primul pas pe piață în Barcelona încă din 1919, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca un leac pentru infecțiile intestinale, care afectau în special copiii.

 

Astăzi, compania își urmărește misiunea de a ajuta un număr cât mai mare de oameni să-și construiască, să-și mențină și să-și protejeze capitalul de sănătate, oferind produse sigure, gustoase și de cea mai bună calitate, menite să fie alegeri sănătoase cu bună densitate nutrițională și să adreseze nevoile diferitelor comunități.

 

Cele mai renumite mărci Danone includ iaurturi probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino, Disney), mărci de răsfăț (Danette, Cremosso) și gamele Danone cu iaurt simplu și cu fructe, așa cum sunt în România Natural și Delicios.

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...

Firma Oprea Avicom a împlinit 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat) SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță.   Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi...