Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zoetis: Noul Centru European de Cercetare pentru combaterea bolilor infecțioase la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 29 octombrie, 2014

Un nou centru european de cercetare, care cuprinde o rețea de colaborare compusa din medici veterinari, oameni de știință și specialiști tehnici isi propune să identifice bolile emergente din sectorul de creștere a animalelor și de a spori capacitatea de a controla aceste boli, informează The meat site.

Acest centru de excelență este produsul unei colaborări între Consortiul Easter Bush Research (EBRC) și companie globală din sectorul de sănătate animală, Zoetis. Această colaborare face parte din eforturile europene și globale ale companiei Zoetis de a combate Bolile Infecțioase Emergente la animale și va lucra cu medici veterinari și alți cercetători din întreaga Europă și nu numai.

Acest centru se va baza pe expertiza unică a fiecărui membru al consorțiului pentru a ajuta la identificarea rapidă și combaterea bolilor emergente la animale, astfel ajutând la protejarea mediului de viață al animalelor.

Grupul reunește expertiza în domenii precum patologia, secvențiere genetică rapidă si biologie moleculara de la Universitatea Roslin Institute din Edinburgh și Școala de Medicină Veterinară Royal (Dick); diagnoză de laborator și expertiză de supraveghere cu personal de la Rurale College din Scoția (SRUC); laboratoare pentru un nivel ridicat de contaminare si expertiza in boli infectioase de la Institutul de Cercetare Moredun, acestea fiind integrate cu cercetarea, dezvoltarea și capacitățile specializate in domeniul bolilor infecțioase ale companiei Zoetis.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...