Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Zonele din bulgaria in care au fost semnalate cazuri de febra aftoasa au scazut

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

S-a redus numarul zonelor din Bulgaria aflate sub restrictie din cauza aparitiei febrei aftoase, a anuntat Comisia Europeana, potrivit PigProgress.

Decizia de a scoate unele zone de sub restrictiile impuse de prezenta acesei boli a fost luata pe 1 martie 2011. Boala a fost descoperita prima data la un porc mistret la sfarsitul anului 2010, in regiunea Burgas, in sud-estul Bulgariei, in apropierea granitei cu Turcia.

Comisia a identificat zonele cu risc crescut si scazut, in decizia 2011/44/EC interzicand raspandirea animalelor predispuse la contactarea acestei boli, precum si la raspandirea produselor care ar putea prezenta un risc crescut de contaminare.

Potrivit CE, nu au mai fost raportate focare din 31 ianuarie 2011. Astfel, ca marimea zonelor cu risc crescut a fost redusa la doua orase, Malko Tarnovo si Tsarevo, iar in zonele cu risc scazut sunt incluse imprejurimile a trei orase din regiunea Burgas.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...