Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Zwanenberg UK a achiziționat Malton Foods

Autor: Meat MIlkluni, 2 decembrie, 2013

Compania Zwanenberg Food din Marea Britanie, o filială a Zwanenberg Food Group BV din Olanda, a achiziționat o parte majoritară în compania Malton Foods Ltd, informează The Meat Site.

Malton Foods funcționează sub denumirea comercială de Westlers Foods și este situată în Amotherby, Yorkshire. Westlers are vanzari de aproximativ 25 milioane de lire sterline pe an.

Westlers operează pe piață de mai mult de 50 ani și se concentrează atât pe alimentație publică cât și pe comerțul cu amănuntul.

Compania produce hot dog, hamburgeri, ready-meal și gustări mexicane pentru piața de servicii alimentare.
Westlers produce, de asemenea, diferite produse din carne pentru retail, atât sub marcă proprie cât și private label.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...