Informatii la un click distanta

Internetul se dovedeste folositor intr-o varietate de situatii si poate fi punctul de pornire in cautarea unor informatii oficiale sau adrese de contact. Va prezentam cateva site-uri pe care ar trebui sa le urmareasca fiecare intreprinzator.

Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania
www.desprepui.ro

Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) este o asociatie cu caracter profesional, fara scop lucrativ, non-guvernamentala, autonoma, cu personalitate juridica, construita dupa criteriul specificului activitatii de ramura avicola. UCPR vizeaza reprezentarea intereselor profesionale ale crescatorilor de pasari din Romania in fata organismelor interne si internationale, realizarea unor activitati profesionale, tehnice si economice de interes comun al membrilor in scopul desfasurarii unei activitati profitabile pentru membrii sai, colaborarea in probleme organizatorice, administrative, tehnico-economice si stiintifice in vederea desfasurarii activitatii membrilor uniunii la un nivel competitiv.

Site-ul UCPR prezinta informatii despre siguranta alimentara in fermele industriale, despre activitati si investitii in ramura, dar si legislatia in vigoare. De asemenea, consumatorul are posibilitatea de a afla informatii despre proprietatile carnii de pui si are la dispozitie o rubrica intitulata „Stiati ca”, dar si un dictionar al puiului.

Federatia Patronala Romana din Industria Alimentara
www.romalimenta.ro

Federatia Patronala Romana din Industria Alimentara „Romalimenta” isi asuma rolul de a reprezenta patronatele din aceasta ramura si de a apara interesele societatilor producatoare din industria alimentara si a bauturilor si sustine promovarea eticii comerciale in conditiile economiei de piata. Federatia patronala este una nationala deschisa, nonprofit, care a luat fiinta in anul 1994. Pe site-ul asociatiei este disponibil un capitol de legislatie din domeniul alimentar.

De asemenea, putem gasi informatii generale despre siguranta alimentelor, despre etichetarea conform cantitatii zilnice estimate sau despre targuri internationale din industria alimentara si a bauturilor. Pe site-ul Romalimenta, este disponibil si un dictionar de termeni folositi in industrie.

Federatia Europeana a Industriei Carnii
www.clitravi.com

Federatia Europeana a Industriei Carnii (Liaison Centre for the Meat Processing Industry in The European Union – CLITRAVI) este activa la nivel european in domenii precum implementarea acordurilor comerciale, siguranta si igiena produselor, nutritie si dieta, calitatea produselor, etichetarea etc. CLITRAVI reprezinta aproximativ 15.000 de companii, care au impreuna o rata a productiei de circa 12,5 milioane de tone de produse din carne. Organizatia, care s-a format inca din anul 1958, reprezinta interesele industriei europene a procesatorilor de carne.

Meat MIlk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *