Frigaruia bloggerilor, cu carne de agricola, a batut orice record

Dupa cum afirma Ziaruld e Bacau, la sfirsitul saptaminii trecute, 200 kg de Piept de Pui Fericit dezosat, 40 kg de Cirnati Taranesti si 20 kg de Kaiser de la Agricola Bacau au ajuns la Cluj-Napoca, unde cunoscutul blogger culinar Adi Hadean si echipa sa au pregatit Frigaruia bloggerilor. Este vorba de un record in materie, pentru ca frigaruia a avut exact 100 de metri.

„Bine condimentat si garnisit cu legume, a declarat managerul PR al companeii bacauane, Cristian Calin pentru cotidianul amintit, pieptul de pui crescuti ca la curte si gustoasele specialitati afumate au facut deliciul clujenilor aflati la manifestarile Zilel Clujului, oferindu-le acestora o bine meritata pauza de savoare, prospetime si gust adevarat de la Agricola Bacau”.

Meat MIlk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *