Alimentaria 2014 se deschide la Barcelona pe 31 martie

Una dintre cele mai mari expozitii din domeniul industriei de profil, Alimentaria – International Food and Drinks Exhibition, isi va deschide portile la Barcelona, Spania, in ziua de 31 martie si va dura pana pe data de 4 aprilie.

Romania va fi reprezentata prin 20 de firme din domeniul industriei alimentare, care vor expune produsele in doua pavilioane ce insumeaza 168 de mp. Standurile nationale se vor afla in doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) si International (P2-E228).

Potrivit unui comunicat emis de Asociatia Romana a Carnii, din Romania vor participa urmatoarele companii: Unilact, Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural,  European Drinks, European Food, Tip-Top si Kaola.

Organizatorii Alimentaria 2014 si-au dublat eforturile pentru a atrage buyeri din intreaga lume, in special din Asia, Statele Unite si America Latina, precum si din Europa, astfel incat cele peste 3.800 de companii participante sa poata beneficia de o crestere a oportunitatilor de export. Firmele expozante provin din peste 50 de tari, ceea ce face din Alimentaria – International Food and Drinks Exhibition un eveniment de referinta pe plan international.

Si de aceasta data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de lapte vor fi prezente la eveniment, de acolo de unde echipa noastra va transmite informatii zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *