Sarea alimentară GUSTOSAL, ideală pentru industria lactatelor

 

Sarea alimentarã GUSTOSAL cea mai purã sare obținutã prin evaporare, oferã gustul cel mai bun pentru condimentare, conservare, și este un ingredient pentru panificație și multe altele. Calitatea ridicatã, constantã și disponibilitatea de ambalare în orice formã posibilã garanteazã cea mai bunã alegere pentru o utilizare în producția alimentarã.

SALINEN AUSTRIA AG este unul dintre cei mai renumiți producãtori de sare obținutã prin evaporare din Europa. În inima Alpilor – așa numita „Salzkammergut” – se produc anual mai mult de 1,1 milioane tone de produse de înaltã calitate din sare recristalizatã, ambulate în cele mai diverse forme de ambalaj. Întreaga producție se desfãșoarã în Austria, în cadrul uneia dintre cele mai moderne fabrici de producþie din Europa. Se oferã un portofoliu întreg de produse din sare recristalizatã, în special sare alimentarã, sare cu nitrit și tablete de sare pentru dedurizarea apei.

 

logosalinen

Prin solubilitatea fãrã niciun fel de reziduuri, Sarea alimentarã GUSTOSAL este idealã pentru producția de saramurã sau pentru amestecarea și încorporarea în brânzã, cașcaval, unt și margarinã. Gustul rafinat de sare este în armonie cu rețetele tradiționale, precum și cu toate specialitãțile regionale.

Prin folosirea de sare alimentarã GUSTOSAL la depozitarea brânzei, se obține un microclimat perfect, care susține în mod optim procesul de maturare a brânzei.

 

Produsele Salinen le puteți cumpãra la saci de plastic de 10 kg, 25 kg, 50 kg, în Big-Bags sau vrac, atât neiodate cât și iodate.

 

Sarea alimentarã BIO-GUSTOSAL este o sare obținutã prin evaporare, cu o puritate ridicatã, fãrã niciun fel de substanțe aditive, idealã în special pentru produsele bio sau pentru produsele sensibile precum mozzarella.

 

Tabletele de sare SALTECH, fabricate din sare recristalizatã, având o puritate ridicatã garanteazã un proces de dizolvare optim fãrã reziduuri, pentru instalațiile de dedurizare a apei. Prin utilizarea acestora, mașinile și instalațiile dumneavoastrã sunt protejate pe termen lung de calcar, iar costurile de funcționare sunt reduse.

Distribuția de la SALINEN AUSTRIA AG se face direct sau prin intermediul unor filiale de vânzare.

Echipa de la SALINEN ROMANIA S.R.L. este partenerul dumneavoastrã competent și de încredere, atunci când este vorba despre sare. Clienților le este furnizatã marfa prompt pe întreg teritoriul României, fie direct din Austria, fie prin intermediul depozitelor din București și Timișoara. Persoane directe de contact, documentaþia integralã și certificãrile (IFS, GMP, ISO 9001, etc.) completeazã oferta de servicii.

O multitudine de referințe naționale și internaționale din industria alimentarã și în special din industria laptelui și a brânzei, reprezintã cea mai bunã dovadã pentru siguranțã, încredere și competențã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *