Angst a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018

Angst a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018

Ca de fiecare dată, Expo-Conferința Internațională Meat Milk reunește elita companiilor din sectoarele de carne și lapte ale României, precum și din domeniile adiacente.

 

Astfel, de la evenimentul care își va derula cea de-a VII-a ediție în zilele de 10 și 11 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, nu va lipsi nici de această dată grupul de firme Angst care a devenit Partener al conferinței.

 

Potrivit parteneriatului, Angst și Salsi își vor expune cele mai noi produse, bineînțeles, din gama Premium, la standul pe care îl vor avea amenajat în secțiunea Expo.

 

Prezența grupului de firme Angst va fi concretizată și prin cele două momente în care domnul Sorin Minea, va participa ca speaker, în dubla sa calitate de Președinte al grupului dar și de Președinte al federației Romalimenta.

 

Conform programului convenit, domnul Minea va participa la dezbaterea cu titlul ”Atenție, cresc importurile de produse din carne! Ce facem?”, din finalul workshop-ului Carne din ziua de 10 mai, precum și la Masa rotundă din data de 11 mai, care va purta titlul ”Prioritate 0: PAC 2020+”.

Detalii despre eveniment pe www.meat-milk.ro/conferinta

meatmilk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *