Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.

 

Aqua DP furnizează:

 

STAȚII DE EPURARE: Instalații de epurare a apelor uzate provenite din aplicații Industriale, Agrozootehnice sau Menajere.

INCINERATOARE: Gama completă de incineratoare, recuperatoare de căldură, instalații de spălare a gazelor și sisteme de monitorizare a emisiilor.

DESHIDRATARE NĂMOL: Instalații pentru deshidratarea nămolurilor provenite din epurarea apelor uzate sau din diferite aplicații industriale.

POTABILIZARE ȘI FILTRARE: Echipamente și soluții la cheie pentru potabilizare sau pentru filtrarea apei tehnologice. Tehnologie de până la 3μ.

POMPE ȘI STAȚII DE POMPARE: Pompe submersibile și Pompe cu instalare uscată pentru ape uzate și ape de proces.

DECANTOARE ȘI SEPARATOARE: Decantoare centrifugale și separatoare verticale Pieralisi. Instalații complete pentru toate aplicațiile industriale.

BIOTEHNOLOGII: Biopreparate pentru epurarea apelor uzate, crățare, zoothenie, agricultură, bioremediere și controlul mirosurilor.

AUTOMATIZAREA PROCESELOR: Instalațiile furnizate de noi beneficiază de sisteme ultramoderne de monitorizare și control, iar funcționarea lor este complet automată.

BAZINE DIN OȚEL: Rezervoare din oțel emailat pentru stații de epurare, instalații de biogaz, stocarea nămolurilor și a dejecțiilor.

Detalii suplimentare despre activitatea companiei, pe www.aquadp.ro

meatmilk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *