Tehnologii

637

Compania belgiană FPS-MULTIPRODUCTS va fi prezentă la conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania belgiană FPS-MULTIPRODUCTS va fi prezentă la cea de-a XII-a ediție a conferinței Meat.Milk care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”Sectoarele de Carne și Lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?”

Informațiile care ne-au fost furnizate de companie spun aproape totul despre identitatea sa, rămânând ca, pentru mai multe detalii, firmele interesate să ia contactul cu reprezentanții FPS-MULTIPRODUCTS prezenți la eveniment:

Cine suntem?

FPS-MULTIPRODUCTS este o afacere de familie începută în 1991 în Belgia care este în continuă dezvoltare a operațiunilor internaționale și a gamei de produse, fiind specializată în furnizarea materialelor necesare pentru industria alimentară.

FPS-MULTIPRODUCTS este deja de mulți ani un jucător important pe piețele belgiană și germană, iar cu FPS-MULTIPRODUCTS INTERNATIONAL S.R.L. își propune să transpună această expertiză și experiență pe piața din România.

Cu diferite canale de distribuție, FPS-MULTIPRODUCTS livrează clientului cât mai repede posibil. Pentru FPS-MULTIPRODUCTS nevoile clientului sunt cu adevărat obiectivul nostruși nu veți găsi o gamă mai completă de produse de calitate în altă parte.

Gama de produse?

Oferta variază de la articole private label la branduri recunoscute, fiecare specializat în afacerea sa.

FPS-MULTIPRODUCTS oferă o soluție totală și se prezintă ca un ghișeu unic. Portofoliul nostru de produse acoperă o gamă largă, cu peste 4000 de articole, din producția proprie sau de la producători cunoscuți din domeniu, pe care le putem livra din stocul propriu.

Echipamente de lucru

·         lăzi (navete)și paleți din plastic, cărucioare din inox și abs

·         gamă completă de folii de protecție, saci pentru lăzi și saci pentru acoperit paleții și lăzile

·         cuțite, masate, cuttere și clești

·         băț din PP pentru supendarea produselor din carne, cârlige euro pentru transport carcase

·         echipamente de birou detectabile

Echipamente de protecție individuală a lucrătorilor

·         cizme, bocanci, pantofi și saboți de protecție

·         echipamente pentru protecția fonică, vizuală și respiratorie

·         mănuși de protecție

·         haine de protecție și de lucru pentru toate mediile

Materiale de unică folosință

·         gamă completă de mănuși de unică folosință

·         sorțuri, capeline, măștiși botoșei într-un asortiment variat

·         materiale de protecție pentru vizitatori

Materiale pentru igiena locului de muncă și igiena personală

·         plasturi detectabili

·         soluții pentru dezinfectare și igienizare

·         prosoape de hârtie

·         lavete

·         pubele și saci de gunoi

Soluții pentru împachetarea produselor:

·         pungi de vacuum

·         hârtii absorbante și pergament

·         tăvițe EPS, saci și șnururi elastice pentru pui

·         saci de protecție pentru oase

·         folii alimentare

·         folii stretch

Gama completă de soluții pentru curățenie produsă deVIKAN

Variantele de produse „detectabile” pentru spațiile de producțiecu detectoare de metal

Focusul nostru?

Calitatea

FPS-MULTIPRODUCTS acordă o prioritate deosebită calității. Calitatea se referă atât la calitatea produsului, cât  și a serviciului furnizat.

Când vorbim despre calitatea produselor, ne referim atât la siguranța alimentară, cât  și la calitatea tehnologică. Atât pentru produsele, cât și pentru serviciile noastre, ne străduim să atingem cel mai înalt nivel posibil de satisfacție a clienților.

În calitate de companie certificată BRCGS/BRC, FPS-MULTIPRODUCTS reprezintă un partener de încredere în depozitarea și distribuția produselor pentru industria alimentară.

Este angajamentul nostru de a oferi întotdeauna produse de cea mai înaltă calitate la un preț competitiv pe piață. Oferim cele mai competitive prețuri, împreună cu servicii rapide și de înaltă calitate.

Serviciile furnizate

Obiectivul este ca întotdeauna comenzile să plece în aceeași zi pentru livrare a doua zi. Liniile directe de comunicare și intervențiile rapide sunt punctele forte ale companiei.

Auditul anual garantează clienților noștri că FPS-MULTIPRODUCTS îndeplinește toate cerințele industriei alimentare, livrăm doar produse certificate în acest scop. Garantăm cea mai bună calitate a produselor furnizate prin verificarea constantă a furnizorilor noștri de către departamentul nostru de calitate.

Datorită structurii corporative orizontale, întâlnirilor interne regulate și instruirii interne și externe a produselor, vă putem răspunde la toate întrebările despre gama promovată. Contactele strânse și relațiile pe termen lung pe care le avem cu furnizorii ne permit să vă oferim o soluție completă și de încredere pe termen lung.

Cum neputeți contacta?

Pe site-ul  nostru www.fps-multiproducts.be actualizăm constant gama de produse, în mai multe limbi, astfel încât să puteți verifica în orice moment disponibilitatea unui produs de care afacerea dumneavoastră are nevoie din portofoliul nostru și caracteristicile sale.

În curând va fi disponibil și portalul B2B dedicat clienților noștri.

Pentru mai multe detalii, solicitarea unui catalog sau a unei întâlniri de prezentare, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de e-mail: [email protected] sau telefonic la +40 745 305 033.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2