Tehnologii

262

Compania Termoport a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Prestigioasa companie Termoport, specializată pe instalații și echipamente din industria frigului, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Potrivit parteneriatului încheiat, compania își va expune oferta la standul pe care îl va avea amenajat oe terasa din fața hotelului, iar reprezentanți Termoport vor susține o prezentare în Ședința Generală din orima zi a manifestării.

TERMOPORT SRL este o companie românescă, iar, începând cu anul 1997, este reprezentantul oficial în România al corporației americane THERMO KING.

TERMOPORT comercializează întreaga gamă de produse THERMO KING, oferind soluții de echipare cu aplicație în domeniul transportului rutier, naval, căi ferate și aerian. Sistemele THERMO KING se adresează atât transportului de marfuri în regim de temperatură controlată, cât și transportului de pasageri.

TERMOPORT funcționează în șase centre de pe teritoriul țării (Bucuresti, Cluj, Bacau, Timisoara, Constanta si Brasov),  fiecare centru având competențe în domeniul vânzării și întreținerii întregii game de produse comercializate.

Pe lângă produsele Thermo KingTERMOPORT reprezintă oficial în Romania un număr considerabil de mărci de prestigiu din industria aplicațiilor de răcire, încălzire și ventilație pentru sisteme de transport. 

Contact:

Sos. Bucuresti, Nr. 314, 077055 - Ciorogarla, Jud. Ilfov Tel: +40213143555 Mobil: +40742430161 [email protected] Web: www.termoport.ro 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2