Tehnologii

350

”De la Ferma” participă la Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai prestigioase firme din domeniul procesării laptelui, De la Ferma, va participa în acest an la cea de-a XII-a Expo-Conferință Meat.Milk care va începe peste câteva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Iată cum își prezintă activitaea cei de la De la Ferma:

”Tradiție în era modernului: De la ferma cu omenie

Bun venit la “Ferma cu omenie”, o afacere de familie 100% românească. Ne aflăm la a doua generație și am reușit să formăm o legătură puternică între gustul autentic, tradițional, și omenia în producția de lactate. Muncim din 1994 în Unirea, un sat aflat în inima Transilvaniei, mai exact în județul Alba.

Această companie s-a născut din iubirea față de animale, dar și din pasiunea pentru a produce produse lactate de înaltă calitate. Pe parcursul anilor am învățat că animalele sănătoase și fericite oferă lapte superior, așacă ne străduim să le oferim condiții de viață optime, dar și hrană naturală și echilibrată.

Toate acestea se reflectă în calitatea laptelui care este bogat în proteine și nutrienți, cu un gust bogat și textură cremoasă. Pentru noi, bunăstarea animalelor este una dintre valorile de care ne preocupăm și ne asigurăm că acestea sunt tratate cu respect și iubire în fiecare etapă a vieții lor.

Ferma și fabrica de brânzeturi sunt în aceeași curte, astfel că de fiecare dată când ne veți trece pragul veți ajunge la o destinație în care vă veți bucura de gustul autentic al produselor noastre, dar unde veți descoperi și frumusețea și omenia din spatele producției. La noi, omenia se reflectă în gesturile simple, dar mai ales în produsele noastre. De aici veți observa că am creat ambalaje autentice cu fotografii ale colegilor din fabrică și din fermă.

Ne mândrim cu produsele noastre, și suntem recunoscători atunci când vedem că sunt apreciate. Credem cu tărie că suntem dedicați transparenței și responsabilității și față de clienții nostri, astfel că ușile fermei noastre sunt deschise pentru oricine dorește să ne viziteze.

Evenimentul la care am fost parteneri anul acesta “Agraria On Tour” a arătat deschiderea noastră față de alți fermieri si colegi din industrie. Etica noastră ține și de faptul că este esențial să fim uniți. Așa reușim să ne ajutăm unii pe ceilalți cu un sfat, să împărtășim unii cu alții atât experiențe bune cât și experiențe mai puțin bune.

Tema evenimentului a fost “Sănătatea vacii de lapte”, iar asocierea între cele două sectoare industria alimentară și agricultură este una benefică pentru consumatori și pentru întreaga comunitate, mai ales în vremuri  de schimbare.

Pentru că ne dorim să fim și în pas cu tendințele erei în care ne aflăm, anul acesta am lansat magazinul nostru online www.delaferma.com, de unde se pot achiziționa produsele noastre. Prin această modalitate vrem să fim cât mai aproape în a livra produse lactate transilvane de la producător direct la consumator.

Totodată, acum suntem și mult mai prezenți pe social media. Vă încurajăm să intrați pe paginile noastre „De La Ferma” de pe Facebook, Instagram, TikTok sau YouTube. Aici aveți posibilitatea să faceți cunoștință virtual cu animăluțele noastre sau chiar să încercați rețetele noastre delicioase.

În continuare vrem să facem cea mai bună brânză din România, după rețete tradiționale îmbunătățite și să continuăm să învățăm, să angajăm cei mai buni oameni, experți și consultanți, pentru a crește și consolida compania. Vrem să facem un management modern, livrând produse cu tradiție. Toate acestea frumos conturate în jurul omeniei pe care zilnic o furnizăm printr-o vorbă caldă, un ajutor oferi tsau o ascultare atentă.

Cu omenie, toate bune să ne fie!”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2