Tehnologii

262

Edras Industries va participa la Expo-Conferința internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre companiile de tradiție din domeniul tratării apelor uzate, Edras Industries, va participa în premieră la expo-conferința internațională Meat.Milk. care își va derula cea de-a XIII-a ediție în zilele de 27 și 28 mai 2024, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.                                                                                              

Edras Industries este o companie specializată în epurarea apelor uzate, în special al celor de natură industrială. Experiența de peste 20 de ani în acest domeniu al fondatorului companiei, precum și a numeroaselor proiecte finalizate de către acesta, împreună cu echipa sa, atât în țară cât și în străinătate, este o garanție de netăgăduit în ceea ce privește calitatea oferită.

Produsele oferite includ toată gama de componente pentru epurarea apelor uzate, cum ar fi sisteme de flotație, sisteme de aerare, pompe și centre de pompare, deshidratoare de nămol, sisteme de automatizare, etc.

Compania furnizează stații de epurare noi, dar poate aduce și modificări stațiilor de epurare existente, chiar dacă sunt furnizate de alte companii, pentru a le readuce în parametrii.

Ca servicii, Edras Industries oferă consultanță, dimensionare stație de epurare, livrare de echipamente, montaj și punere în funcțiune, pregătire de personal la client, garanție, etc. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2