Tehnologii

257

Frigotehnica va fi Partener Silver al conferinței Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cea de-a XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai 2024 la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea din nou ca Partener Silver compania Frigotehnica SA.

Potrivit parteneriatului, în prima zi a evenimentului, domnul RăzvanVoicu-Director de Dezvoltare al companiei, va susține o prezentare tehnologică.

Frigotehnica SA, furnizor de soluții frigorifice complexe pentru sectoarele de retail si industrial, dezvoltă soluții tehnice integrate si de înaltă performanta si calitate.

De 75 de ani, compania furnizează instalații frigorifice „la cheie”pentru clienți interni si internaționali din sectorul comercial (retail) si industrial.

Succesul Frigotehnica a fost asociat cu succesul clienților companiei, organizația fiind pro-activă în identificarea nevoilor partenerilor săi, prin oferirea de soluții personalizate.

La rândul său, având o vastă experiență acumulată în poziții cheie (vânzări, proiectare, management de proiect și management) în companii de top – YORK, Sabroe & Johnson Controls, domnul Răzvan Voicu a contribuit semnificativ la dezvoltarea Frigotehnica de peste 13 ani, de când s-a alăturat echipei.

Buna înțelegere a evoluției nevoilor clienților, pasiunea pentru soluții inovatoare în domeniul frigului, colaborarea strânsă cu echipa de proiectare, căutarea permanentă de noi tehnologii și optimizări au ajutat Frigotehnica să ofere clienților săi eficiență, siguranțăși calitate.

Aceste eforturi au reușit rapid să câștige proiecte emblematice în industrie. (Foto: Frigotehnica)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2