Tehnologii

342

IFFA 2025: Regândirea cărnii și a proteinelor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sub motto-ul „Rethinking Meat and Proteins”, IFFA 2025 va fi lansat cu multe inovații și un concept de expoziție optimizat. Pentru prima dată, va exista o zonă de produse dedicată „Noi proteine”. Expozanții se pot înregistra acum pentru a participa la evenimentul de lider în industrie pentru sectorul cărnii și proteinelor.

Pregătirile au început încă de acum

Industria internațională a cărnii și proteinelor se va întâlni din nou la IFFA – Technology for Meat and Alternative Proteins – în perioada 3-8 mai 2025, la Frankfurt pe Main.

Acum a fost dat semnalul de start pentru cel mai important târg internațional, deoarece expozanții se pot înscrie cu efect imediat. Companiile care își declară participarea până la 17 aprilie 2024 vor beneficia de o rată de primire timpurie redusă.

Conceptul IFFA a fost revizuit și rafinat pentru a fi potrivit pentru viitor. Johannes Schmid-Wiedersheim, directorul IFFA, explică: „În ultimele luni, am dezvoltat multe idei noi împreună cu partenerii noștri din industrie.

Cele mai importante puncte cheie se referă la un concept de expoziție adaptat și o zonă de expoziție separată pentru subiectul Proteine noi. Motto-ul IFFA 2025 este „Regândirea cărnii și a proteinelor” și exact aceasta este viziunea – să lucrăm împreună pentru a face producția de alimente mai inteligentă și mai durabilă”.

Actualizare asupra amenajării sălii

Cu un nou aspect al halei, IFFA își extinde gama de produse și leagă și mai strâns etapele de procesare. Sălile vor fi împărțite în cinci zone principale:

- Prelucrare

- Ambalare

- Vânzare și măiestrie

- Ingrediente

- Proteine alternative din plante sau culturi celulare

Inima IFFA, zonele de producție și procesare a produselor, se găsesc încă în halele 8, 9 și 12.0. Expozanții din sectoarele de ambalare, robotică și automatizare vor fi centralizați pentru prima dată în Sala 12.1.

O nouă zonă, New Proteins, este înființată în Sala 11.0. Pe lângă furnizorii ingredientelor respective, aici pot fi văzute mașini și sisteme pentru extracția proteinelor, texturarea și fermentarea precum și pentru producerea cărnii de cultură.

Programul expozițional va fi completat de instituții relevante din lumea cercetării, start-up-uri, asociații și experți care vor oferi o perspectivă asupra status quo-ului pe tema noilor proteine. Un nivel de hală mai sus, în Sala 11.1, furnizorii de ingrediente, condimente, aditivi și înveliș își vor prezenta inovațiile.

Lumea proteinelor se dezvoltă rapid și apar noi produse alături de carnea clasică. Messe Frankfurt vrea să exprime această diversitate cu noua imagine cheie pentru IFFA 2025. Motivul se învârte în jurul subiectelor de răsfăț cu carne, proteine alternative, ingrediente,

inovatoare, cercetare și știință.

Fiind cel mai important târg internațional, IFFA reunește industria mondială a cărnii și a proteinelor la Frankfurt pe Main o dată la trei ani și oferă factorilor de decizie din sectoarele industriei, comerțului și artizanal o platformă unică.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2