Stiri

246

Romfracht Enzymes a devenit Partener Silver al expo-conferinței internaționale Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Romfacht Enzymes, companie specializată în soluții enzimatice destinate tratării apelor uzate, în special cele din zona industriei alimentare, a devenit Partener Silver al expo-conferinței internaționale Meat.Milk. 2024, care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Romfracht, companie cu capital 100% românesc și o vechime pe piață de 27 de ani, în calitate de partener local al Realco, oferă pe piața din România soluțiile enzimatice BIOREM pentru îndepărtarea biofilmului.

Colateral, putem oferi soluții enzimatice pentru tratarea apelor uzate – pentru fose septice, separatoare de grăsimi, sau conducte și scurgeri, sau pentru curățenia profesională din zona industrială sau HORECA.

Soluțiile enzimatice Biorem sunt produse în Belgia și sunt esențiale pentru protejarea liniilor de producție împotriva biofilmului.

Pe scurt, un biofilm este o comunitate structurată de microorganisme (precum bacterii, fungi, alge sau protozoare), care se atașează de o suprafață și se înconjoară de un strat protector. Acest strat oferă suport structural și protecție pentru microorganismele din biofilm.

Mai mult, acesta nu este vizibil și nu poate fi detectat prin metodele convenționale de monitorizare.Studiile demonstrează faptul că bacteriile aflate sub protecția biofilmului sunt de 10 până la 1000 de ori mai rezistente împotriva agenților chimici de curățare , de departe cei mai uzitați în industria F&B.

Așadar, biofilmul reprezintă un risc ascuns, dar constant de contaminare, fiind imposibil de anticipat când va erupe și va elibera un val de bacterii sau fragmente de biofilm în mediul de lucru sau chiar pe produsul finit.

Studiile recente arată faptul că cea mai eficientă metodă de a dizolva matricea EPS a biofilmului și de a permite substanțelor biocide să ajungă la bacterii sunt detergenții enzimatici, precum gama de produse BIOREM, care este de acum disponibilă și în România.

Pentru orice informații suplimentare și/sau un audit, nu ezitați să ne contactați: [email protected] sau +40 21 256 16 42

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2