Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aflată la Indagra 2018, Aqua DP anunță creșterea volumului de afaceri

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Aflată și în acest an la târgul Indagra, firma Aqua DP își anunță creșterea volumului de afaceri. ]n acest sens, domnul Paul Chezan, reprezentantul companiei, a declarat că, în funcție de segmentele de activitate, această creștere s-a situat în acest an între 5 și 30 %, dar pe segmentul biopreparatelor Microcat, creșterea a fost de 100 %.

 

Acest lucru s-a datorat inclusiv măririi echipei de vânzări dar și magazinului on-line pe care îl deține, precum și plasării produselor pe E-Mag Market Project.

 

Bucurându-se de contracte foarte serioase, cele mai recente fiind semnate cu firme de prestigiu din România, cum ar fi Cris-Tim, Carmistin și Recaș, Aqua DP se pregătește de extindere pe piețele din Croația, Bulgaria și Moldova.

 

Ca noutate, Aqua DP anunță și faptul că, începând din această vară, a devenit Partener Exclusiv al firmei germane OTT, furnizând pe piața din România sisteme de aerare.

Tetra Pak a publicat Raportul de Sustenabilitate 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 iulie 2019

(Comunicat) Tetra Pak marchează 21 de ani de raportare privind sustenabilitatea și își face cunoscute acțiunile, investițiile și obiectivele în acest domeniu.   În ultimele două decenii, abordarea companiei în ceea ce privește raportarea sustenabilității a evoluat semnificativ, de la primul raport din 1999 în care se...

Bioeconomia și eficiența energetică în dezvoltarea agro-industriei României
Autor: meatmilk  /   joi, 6 iunie 2019

Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agro-alimentară.   Campania este construită în jurul a două concepte-cheie la nivel european: bioeconomia și eficiența energetică, oportunități de creștere...