Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aflată la Indagra 2018, Aqua DP anunță creșterea volumului de afaceri

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Aflată și în acest an la târgul Indagra, firma Aqua DP își anunță creșterea volumului de afaceri. ]n acest sens, domnul Paul Chezan, reprezentantul companiei, a declarat că, în funcție de segmentele de activitate, această creștere s-a situat în acest an între 5 și 30 %, dar pe segmentul biopreparatelor Microcat, creșterea a fost de 100 %.

 

Acest lucru s-a datorat inclusiv măririi echipei de vânzări dar și magazinului on-line pe care îl deține, precum și plasării produselor pe E-Mag Market Project.

 

Bucurându-se de contracte foarte serioase, cele mai recente fiind semnate cu firme de prestigiu din România, cum ar fi Cris-Tim, Carmistin și Recaș, Aqua DP se pregătește de extindere pe piețele din Croația, Bulgaria și Moldova.

 

Ca noutate, Aqua DP anunță și faptul că, începând din această vară, a devenit Partener Exclusiv al firmei germane OTT, furnizând pe piața din România sisteme de aerare.

Bioeconomia și eficiența energetică în dezvoltarea agro-industriei României
Autor: meatmilk  /   joi, 6 iunie 2019

Energynomics.ro și TMT PR lansează prima caravană națională dedicată tendințelor și oportunităților de optimizare a resurselor și a costurilor în industria agro-alimentară.   Campania este construită în jurul a două concepte-cheie la nivel european: bioeconomia și eficiența energetică, oportunități de creștere...

Weltec Biopower: Biometan din deșeuri și energie pentru 9.600 gospodării
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 februarie 2019

(Comunicat) În timpul iernii 2019, producătorul german de instalații de biogaz WELTEC BIOPOWER a început să construiască o fabrică de biometan lângă Pontefract, West Yorkshire, Marea Britanie. Clientul este Lanes Farm Energy, un proiect gas-to-grid, dezvoltat de Aqua Consultants.   Tel Sultan, directorul companiei Lanes Farm...