Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aflată la Indagra 2018, Aqua DP anunță creșterea volumului de afaceri

Autor: meatmilkjoi, 1 noiembrie, 2018

Aflată și în acest an la târgul Indagra, firma Aqua DP își anunță creșterea volumului de afaceri. ]n acest sens, domnul Paul Chezan, reprezentantul companiei, a declarat că, în funcție de segmentele de activitate, această creștere s-a situat în acest an între 5 și 30 %, dar pe segmentul biopreparatelor Microcat, creșterea a fost de 100 %.

 

Acest lucru s-a datorat inclusiv măririi echipei de vânzări dar și magazinului on-line pe care îl deține, precum și plasării produselor pe E-Mag Market Project.

 

Bucurându-se de contracte foarte serioase, cele mai recente fiind semnate cu firme de prestigiu din România, cum ar fi Cris-Tim, Carmistin și Recaș, Aqua DP se pregătește de extindere pe piețele din Croația, Bulgaria și Moldova.

 

Ca noutate, Aqua DP anunță și faptul că, începând din această vară, a devenit Partener Exclusiv al firmei germane OTT, furnizând pe piața din România sisteme de aerare.

Tetra Pak a publicat raportul anual de sustenabilitate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 26 octombrie 2018

Tetra Pak și-a publicat cel de-al 20-lea raport anual de sustenabilitate, care oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra companiei și modul în care aceasta protejează "produsele alimentare, oamenii și viitorul" în domeniul durabilității ambalajelor.   Raportul evidențiază faptul că tehnologiile Tetra Pak reprezintă o...

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...