Stiri

324

Ambalaj revoluționar pentru produse ready meal

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit publicației PackagingGreen, Archroma, un producător elvețian de soluții chimice durabile, a lansat Cartaseal OGB F10, un ambalaj cu strat de barieră pe bază de apă, rezistent la ulei.

Acoperirea permite producătorilor de hârtie să ofere ambalaje durabile, de înaltă calitate, cu o acoperire reciclabilă și curățabilă.

Ambalajul astfel realizat este, de asemenea, conform reglementărilor FDA (Food and Drug Administration) și Bromurated Flame Retardant (BfR), ceea ce îl face potrivit pentru producția de hârtie și carton, blocând astfel contactul cu alimentele.

Caracteristicile și beneficiile cheie ale Cartaseal OGB F10 includ:

- Bariera imbunatatita impotriva uleiului si grasimilor, asigurand integritatea si prospetimea continutului;

- Rezistenta la pliere fara a compromite performanta ambalajului;

- Capacitatea de a facilita procesele de reciclare și curățare, contribuind la un ciclu de viață mai sustenabil al ambalajului;

- Conține materii prime bio, reducând la minimum dependența de substanțele pe bază de petrol.

În acest sens, Sameer Singla, CEO PP&C al Archroma, a declarat:

”Suntem încântați să lansăm Cartaseal OGB F10, cea mai recentă soluție de barieră care abordează provocările cheie de ambalare, menținându-ne angajamentul față de sustenabilitate.

Cu rezistența de neegalat la uleiuri și grăsimi și flexibilitatea excepțională, Cartaseal OGB F10 reprezintă un progres semnificativ care permite companiilor să răspundă cerințelor în evoluție ale consumatorilor, reducând în același timp impactul asupra mediului.”  (Foto: Dreamstime) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2