Tehnologii

302

Aqua D&P Technologies este Partener al Conferinței Meat.Milk. 2024 și va expune în secțiunea Expo

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Aqua D&P Technologies  a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. 2024, calitate în care își va prezenta oferta de produse, tehnologii și servicii la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

Aqua D&P Technologies este o societate cu capital integral românesc care activează în domeniul Protecției Mediului și Industrial.

Experiența de peste 30 de ani în domeniul Industrial și peste 20 de ani în Protecția Mediului a fondatorilor companiei, împreună cu un număr impresionant de instalații realizate în majoritatea ramurilor de activitate, ne conferă statutul de lider în rândul furnizorilor din aceste domenii.

Datorită filosofiei bazată pe calitate și încredere am transformat fiecare proiect într-o referintă. Serviciile de consultanță sunt accesibile gratuit pentru fiecare client. Urmărim ca soluția oferită să fie întotdeauna cea mai avantajoasă pentru beneficiar.

Serviciile companiei includ Proiectare, Livrare Echipamente, Montaj și Punere în Funcțiune, Instruire operatori și Urmărire Periodică a Funcționării, Garanție și Postgaranție.

Soluțiile oferite clienților sunt:

Stații de epurare și tratare a apelor uzate

Incineratoare deșeuri

Instalații pentru deshidratarea nămolului

Pompe și grupuri de pompare

Instalații de filtrare și potabilizare

Biotehnologii

Bazine din oțel emailat (glass lined steel)

Decantoare centrifugale

Separatoare verticale pentru industria lactatelor

Soluții complete de separare pentru vinificație

Automatizare și control

Alte echipamente electro-mecanice (Foto: Aqua DP) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2