Stiri

247

Artesana SA va participa ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Renumita companie Artesana SA, va fi prezentă în calitate de Patener la ediția cu numărul 13 a conferinței Meat.Milk. 2024, care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Poiana Brașov.

Conform programului convenit, prezența Artesana se va concretiza printr-o intervenție a doamnei Alina Donici-Managing Parter al companiei, alături de reprezetanții Carrefour, în Ședința Generală din dimineața zilei de 27 mai, ca urmare a primirii Premiului pentru Tranziție Alimentară acordat de retailerul francez.

Această distincție internațională subliniază încă o dată angajamentul Artesana față de inovație, durabilitate și excelență în industria produselor lactate.

Premiile Internaționale pentru Tranziția Alimentară, găzduite de Carrefour, ajunse la a III-a ediție, urmăresc să onoreze companiile care demonstrează eforturi remarcabile în adresarea celor cinci provocări principale ale tranziției alimentare: sănătate și nutriție, ambalaje prietenoase cu mediul, agricultură sustenabilă și ecologică, comunicare responsabilă și transparență.

Artesana s-a detașat ca un concurent remarcabil printre numeroșii participanți internaționali, arătându-și dedicarea de a promova schimbări pozitive în peisajul produselor lactate. Anul acesta, la categoria furnizorilor locali au fost premiate 6 companii selectate dintre furnizorii Carrefour la nivel global

Totodată, în după-amiaza aceleiași zile, doamna Alina Donici va fi speaker în cadrul sesiunii ”Consiliul Femeilor de Afaceri”, sesiune la care vor mai participa doamnele Laura Coc-Doripesco, Carmen Gavrilescu-APSS și Maria Verdeși-Zimbria. (Foto: Artesana) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2