Ferma

179

Carmangeria Godac va fi ”Partener Mic Dejun” al Conferinței Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Și la această ediție, Carmangeria Godac, unul dintre manufacturierii de carne al cărui nume este sinonim cu excelența, va fi Partener Mic Dejun al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. 2024, ai căror participanți se vor putea delecta cu produsele din carne pe care le va pune la dispoziție la masa de dimineață din fiecare zi a evenimentului.

Carmangeria Godac este o societate cu capital 100 % românesc, înființată încă din anul 1991, ajungând în prezent să aibă un număr de peste 250 de angajați.

Inspirați de tradițiile românești și de gusturile trecutului, cei de la Carmangeria Godac realizează produse de cea mai înaltă calitate, respectând cele mai stricte standarde și, desigur, principiul după care se ghidează, acela de a fabrica ”Produsele Godac pe placul tuturor”.

Având în protofoliu peste 200 de produse, Carmangeria Godac se mândrește cu mititeii despre a căror calitate este cunoscut că sunt printre cei mai buni și, în consecință, cei mai căutați din zona Bucureștiului și a zonelor limitrofe. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2