Ferma

176

Comagrimpex B&B a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Participantă de tradiție la expo-conferința internațională Meat.Milk, compania Comagrimpex B&B  a devenit Partener al celei de-a XIII-a ediții și își va expune în secțiunea Expo și în acest an ultima ofertă de tehnologii din domeniul procesării laptelui.

În cele două zile ale evenimentului care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, prezența companiei Comagrimpex B&B se va concretiza prin expunerea la standul pe care îl va avea organizat în secțiunea Expo, precum și prin prezentarea pe care o va susține domnul Constantin Bagea-Manager General.

Subliniem că firma Comagrimpex B&B reprezintă grupul italian Della Toffola cu care construiește in Romania fabrici de lapte la cheie sau retehnologizează fabrici existente cu echipamente de procesare si linii de imbuteliere moderne.

Dintre ultimele proiecte finalizate cu succes putem aminti fabrica noua a cunoscutului producator Artesana, precum și fabrica de la Reghin a companiei Mirdatod, producatorul vestitei Telemea de Ibanesti, brand inregistrat si cunoscut la nivel de Comunitate Europeana. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2