Tehnologii

238

Ecoaktiv este Partener Gold al conferinței Meat Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Companie de mare prestigiu pe plan național și internațional, de pe piața inputurilor pentru agro-zootehnie, firma constănțeană Ecoaktiv a devenit Partener al Expo-Conferiței Internaționale Meat Milk 2024, care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Conform parteneriatului încheiat, Ecoaktiv își va prezenta cele mai noi oferte de produse și servicii în comunicarea pe care o va avea în ședința generală din dimineața zilei de 27 mai.. 

Referidu-se la activitatea firmei EcoaKtiv, dar și a firmei Agro Input Distribution, într-o declarație mai veche acordată revistei Meat.Milk, domnul Costel Jianu, Managerul General, a spus: 

”Eforturile investiționale ne obligă la performanță imediată, dar sunt convins că echipa pe care am format-o își va atinge scopurile.

Dispunem de specialiști de primă mână, în domeniul desfacerii, dar această echipă, precum și tot ce înseamnă sistem logistic se va mări, urmărindu-ne strategia dintotdeauna.

Din câte știți, firma noastră nu a urmărit niciodată salturile spectaculoase care pot fi riscante și de moment, preferând în schimb dezvoltarea cu pași mici dar hotărâți, care pot reprezenta baze bine ancorate din punct de vedere economic și de business, pentru fiecare etapă ulterioară”. 

Date suplimentare despre activitatea celor două firme puteți afla accesând ecoaktiv.ro și agro-input.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2