Repere

207

Elopak a devenit Partener și va expune la Meat.Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Elopak, unul dintre liderii mondiali în tehnologia ambalajelor pentru lactate și băuturi, a devenit Partener al evenimentului și va participa în această calitate la cea de-a XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

În această calitate, Elopak își va prezenta produsele, tehnologiile și serviciile la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.

Compania se ocupă intens de combaterea schimbărilor climatice și de a conduce o economie mai circulară și este obligația noastră să lăsăm pământul nevătămat pentru următoarea generație.

A fi sustenabil este esențial pentru organizația Elopak, asigurând creșterea economică fără a exploata resursele sau oamenii acestei planete.

Fiind o corporație globală, Elopak se angajează să acționeze întotdeauna în conformitate cu standardele etice acceptabile, să își asume responsabilitatea pentru acțiunile noastre și să se asigure că compania respectă legile și reglementările locale.

Elopak își propune să menținem principiile de guvernanță corporativă care încurajează un management sănătos și adecvat al afacerii, asigurând succesul pe termen lung pentru companie, precum și pentru lanțul său valoric. (Foto: Elopak) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2