Stiri

181

FPS Multiproducts va participa la conferința Meat.Milk. în calitate de Partener

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania FPS Multiproducts va participa în premieră la expo-conferința internațională Meat.Milk., care își va desfășura lucrările celei de-a XIII-a ediții în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

De peste 30 de ani, FPS Multiproducts livrează echipamente de protecție personală, materiale de ambalare și întreținere și echipamente de manipulare. Datorită locației centrale, depozitului de 10.000 m² și serviciului rapid, reprezentanții pot face diferența pentru clienți.

Ești în căutarea unui partener de încredere în industria alimentară care să ofere produse de calitate la prețuri competitive? Nu mai ezita, la FPS te vei bucura de un serviciu fără probleme.

Vă puteți baza pe experiența îndelungată în industrie. Compania vă oferă o gamă largă de produse, făcându-vă posibil să cumpărați toate articolele conexe într-un singur loc „ONE STOP SHOP”.

Echipa FPS Multiproducts, care beneficiază de o mare experiență, vă va servi într-un mod profesionist, eficient și dedicat. Scopul este să vă fie îndepărtate toate grijile.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2