Tehnologii

312

Inaq Consulting este Partener Gold al Expo-Conferinței Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Prestigioasa companie Inaq Consulting, care reprezintă în România interesele GlobalGAP și programele IFS Management GmbH, promotor al standardelor IFS (International Featured Standards), a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, 2024, eveniment care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Parteneriatul va fi concretizat în Sedința Generală din dimineața zilei de 27 mai prin comunicarea pe care o va susține domnul Ionuț Nache-Manager General al companiei Inaq Consultig.

INAQ Consulting este o societate comercială înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul din cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță managerială.

INAQ Consulting și-a dezvoltat și consolidat poziția în piață punând la dispoziția clienților săi o paletă largă de servicii.

Domeniul principal de activitate îl constituie serviciile de instruire, consultanță și audit în vederea implementării sistemelor de management. De asemenea, oferă servicii de audit de secundă parte (audit la furnizori), pentru marile lanțuri de retail.

Pentru INAQ Consulting, cele mai importante aspecte sunt succesul clienților săi și valoarea adăugată pe care o oferă acestora. Consultanții și auditorii firmei au experiența necesară pentru a oferi soluții excelente clienților, construind cu aceștia o legătură profesională bazată pe încredere reciprocă.

Încrederea este clădită, atât prin competența consultanților și auditorilor, cât și prin apropierea de clienți și capacitatea de a identifica la timp necesitățile acestora. 

INAQ Consulting este întotdeauna la dispoziția clienților, asigurând, atât prin angajații proprii, cât și prin rețeaua sa de colaboratori, o prezență geografică solidă pe care putem construi în continuare parteneriate de succes cu clienții.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2