Stiri

352

La Meat.Milk. 2024 se vor analiza cele mai acute probleme ale sectoarelor de carne și lapte ale României

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agenția infoGROUP vă invită să participați la cea de-a XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk., care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai 2024 la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Pornind de la realitățile momentului, evenimentul se va desfășura sub genericul ”ECHILIBRUL DINTRE TEHNOLOGIE, COSTURI ȘI PREȚURI - O șansă pentru sectoarele de carne și lapte ale României”.

Repere tematice

Într-o lume aflată într-o schimbare dramatică și deloc favorabilă unui mediu de afaceri eficient și profitabil, sectoarele de carne și lapte ale României traversează una dintre cele mai grave perioade de după anul 1989.

Pe fondul bulversării economice, al creșterii costurilor de producție și al prețurilor, consumul se diminuează constant, în ciuda eforturilor depuse de guvern, prin plafonarea adaosului comercial la unele produse alimentare.

Situația internațională se complică tot mai mult, din perspectiva geopolitică dar, mai ales, din punct de vedere economic, fapt care afectează grav activitatea fermierilor români, a companiilor de procesare, a furnizorilor de tehnologii și a comercianților, toți aceștia căutând soluții de ieșire din impas.

Aceste realități ale momentului și evoluțiile imediat urmatoare vor face obiectul analizelor și discutiilor prilejuite de cea de-a XIII-a ediție a Expo-Conferinței Internationale Meat.Milk., la care invităm să participe fermieri zootehniști, procesatori, furnizori de tehnologii de procesare și ambalare, materii prime, tehnologii de laborator, soluții logistice și de transport, pe reprezentanții asociațiilor profesionale (Romalimenta, ARC, APRIL, APCPR, FCBR, AMRCR, APAR), precum și pe reprezentanții la vârf ai instituțiilor statului (MADR, Minsiterul Economiei, Ministerul Mediului, ANSVSA, ANPC, APIA, AFIR etc.), fiind convinși că, împreună, putem identifica cele mai eficiente oportunități de depășire a obstacolelor și de revenire a celor două sectoare pe un trend ascendent.

Expo-Conferința MEAT.MILK. 2024: DIALOG DIRECT, REZULTATE CONCRETE!

Informații suplimentare la [email protected], Tel: 021.223.25.21, www.meat-milk.ro/conferință. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2