Stiri

623

La Meat.Milk 2024, Trofeele de Excelență vor răsplăti calitatea și eficiența

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Se știe foarte bine că o atmosferă relaxată conduce întotdeauna la încheierea celor mai bune parteneriate.

Tocmai de aceea, încă de la prima ediție, organizatorii conferinței Meat.Milk au căutat să exceleze și în asigurarea unor momente deosebite.

La fel se va petrece și la cea de-a XIII-a ediție, care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul   ”ECHILIBRUL DINTRE TEHNOLOGIE, COSTURI ȘI PREȚURI –  O șansă pentru sectoarele de carne și lapte ale României”. Iată câteva argumente în acest sens:

Networking: Recunoscut pentru intensitatea și consistența dialogurilor, networking-ul va fi unul dintre punctele centrale ale manifestării, cel mai bun prilej de identificare a oportunităților de afaceri, de aflare a celor mai noi informații și, de ce nu, de relaxare.

Gala Premiilor Meat.Milk: În seara de 27 mai, cu ocazia Cinei festive, va avea loc Gala Premiilor Meat.Milk, în cadrul căreia se vor acorda Trofeele de Excelență pentru anul 2024.

Business Corner! La solicitarea companiilor interesate, agenția infoGROUP va organiza ”Business Corner”, un spațiu al negocierilor și al dialogului discret dintre companiile prezente la conferință.

Lucrările evenimentului vor fi transmise integral în direct de postul de televiziune Agro TV, pe canalul de streaming Youtube al aceluiași post de televiziune, precum și pe pagina de Facebook a Conferinței Meat.Milk. Relatări ample vor fi efectuate de TVR-Viața Satului, Radio București etc.

Vom reveni cu detalii despre organizarea conferinței. Informații suplimentare și înscrieri la [email protected], la tel.: 021.223.25.21, precum și pe www.meat-milk.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2