Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Constantin: Fabrica de nutrețuri Vinga, un model pentru toți

Autor: vineri, 23 mai, 2014

Aflat în vizită de lucru în județul Arad, Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii, a spus că fabrica de nutreţuri combinate de la Vinga este singura companie din România care integrează producţia.

„Este un model pentru toţi cei care lucrează în agricultură. E şi politica Ministerului Agriculturii să nu mai exportăm, sigur că mă bucură exporturile de anul trecut, dar să nu mai exportăm atâta materie primă, să integrăm producţia.

De altfel, toţi cei care vor veni să obţină finanţare în PNDR în 2014-2015 vor avea punctaj suplimentar dacă integrează producţia, dacă pe lângă un complex de creştere a porcilor, de exemplu, au o fabrică de nutreţuri combinate sau o bază furajeră“, a spus ministrul. (Mai multe, pe: adev.ro/n5zghs)

Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 13 februarie 2020

La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 246 de localități din 24 de județe, cu un număr de 552 de focare (dintre care 6 focare în exploatații comerciale și 2 focare în exploatații de tip A).   În alte 12 județe au fost diagnosticate doar cazuri la mistreți. De la prima semnalare a prezenței...

Top-ul vizibilității în on-line al mărcilor de carne, în luna ianuarie 2020
Autor: meatmilk  /   joi, 13 februarie 2020

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna decembrie 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...