Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Constantin: Fabrica de nutrețuri Vinga, un model pentru toți

Autor: vineri, 23 mai, 2014

Aflat în vizită de lucru în județul Arad, Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii, a spus că fabrica de nutreţuri combinate de la Vinga este singura companie din România care integrează producţia.

„Este un model pentru toţi cei care lucrează în agricultură. E şi politica Ministerului Agriculturii să nu mai exportăm, sigur că mă bucură exporturile de anul trecut, dar să nu mai exportăm atâta materie primă, să integrăm producţia.

De altfel, toţi cei care vor veni să obţină finanţare în PNDR în 2014-2015 vor avea punctaj suplimentar dacă integrează producţia, dacă pe lângă un complex de creştere a porcilor, de exemplu, au o fabrică de nutreţuri combinate sau o bază furajeră“, a spus ministrul. (Mai multe, pe: adev.ro/n5zghs)

Pizza Hut aniversează 25 de ani de prezență în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 6 decembrie 2019

În decembrie 1994 se deschidea primul restaurant Pizza Hut din România, în București, pe Calea Dorobanților. Acesta a devenit rapid un brand recunoscut pentru pizza și paste, iar, de atunci și până în prezent, Pizza Hut s-a reinventat constant, din dorința de a veni în întâmpinarea consumatorilor, în aceleași standarde calitative...

Deloitte: Directiva UE PSD 2, catalizator sau frână în calea comerțului online?
Autor: meatmilk  /   joi, 5 decembrie 2019

Material de opinie de Andreea Șerban, Senior Managing Associate, Lorena Roșia, Senior Associate, și Geanina Stîngaciu, Associate, Reff & Asociaţii   Directiva PSD 2 transformă modul în care se va efectua plata cumpărăturilor online. Transpusă în legislația națională prin Legea nr. 209/2019 privind serviciile de plată,...