Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firme bavareze din domeniul alimentar la București-Discuții B2B

Autor: meatmilkmiercuri, 6 iunie, 2018

(Comunicat) Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 21-22 iunie 2018 o delegație cu firme bavareze active în sectorul alimentar la București. Delegația se desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze, inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse Alimentare din Bavaria a Ministerului Landului Bavaria pentru Alimentație, Agricultură și Silvicultură.

 

În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 7 firme care doresc să iniţieze cooperări cu companii româneşti și să cunoască potențiali parteneri de afaceri. Firmele provin din rândul producătorilor din industria alimentară bavareză și sunt interesate să întâlnească în principal companii active în domeniul distribuției de produse alimentare și băuturi.

 

În acest sens organizăm o sesiune de matchmaking/discuții individuale B2B care va avea loc în data de21 iunie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la București. Participarea companiilor este gratuită, însă necesită o înregistrare prealabilă.

 

Atât profilele firmelor bavareze participante, cât și formularul de exprimare a interesului de participare se regăsesc aici: https://rumaenien.ahk.de/ro/proiecte/delegatie-cu-firme-bavareze-active-in-sectorul-alimentar/.

Domnul Ștefan Vârtaci a devenit colaborator al agenției infoGROUP și al revistei Meat.Milk
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Unul dintre cei mai mari specialiști din Industria alimentară românească, domnul Stefan Gheorghe Virtaci, a devenit colaborator al agenției infoGRPUP și al revistei Meat. Milk, urmând să reprezinte agenția în diverse relații contractuale, dar și să realizeze materiale editoriale.   Absolvent al ASE...

Concursul de rețete tradiționale din Banat ”Gustul ca patrimoniu”
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 septembrie 2018

(Comunicat) La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.   Concursul de rețete tradiționale Gustul ca patrimoniu este primul eveniment...