Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Firme bavareze din domeniul alimentar la București-Discuții B2B

Autor: meatmilkmiercuri, 6 iunie, 2018

(Comunicat) Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 21-22 iunie 2018 o delegație cu firme bavareze active în sectorul alimentar la București. Delegația se desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze, inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse Alimentare din Bavaria a Ministerului Landului Bavaria pentru Alimentație, Agricultură și Silvicultură.

 

În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 7 firme care doresc să iniţieze cooperări cu companii româneşti și să cunoască potențiali parteneri de afaceri. Firmele provin din rândul producătorilor din industria alimentară bavareză și sunt interesate să întâlnească în principal companii active în domeniul distribuției de produse alimentare și băuturi.

 

În acest sens organizăm o sesiune de matchmaking/discuții individuale B2B care va avea loc în data de21 iunie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la București. Participarea companiilor este gratuită, însă necesită o înregistrare prealabilă.

 

Atât profilele firmelor bavareze participante, cât și formularul de exprimare a interesului de participare se regăsesc aici: https://rumaenien.ahk.de/ro/proiecte/delegatie-cu-firme-bavareze-active-in-sectorul-alimentar/.

Indagra 2017: Standul Eurato, unul dintre cele mai vizitate
Autor: meatmilk  /   luni, 30 octombrie 2017

Bifând 20 de ani de la prima participare la Indagra, compania harghiteană Eurato a fost și la această ediție în fericita ipostază de a avea un program foarte încărcat de întâlniri de afaceri, grație soluțiilor tehnologice din Industria frigului pe care le furnizează.   Special pentru revista Meat.Milk, domnul Bencze...

CocoRico “a gustat viitorul” la Anuga 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 16 octombrie 2017

(Comunicat) CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat la târgul Anuga din Koln, cel mai mare și cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.   Târgul Anuga, desfășurat anul acesta sub genericul ”Gustă viitorul”, a găzduit 7.200 de companii din 108 de țări,...